Moda

Znamo kako najlakše doći do lijepe i besplatne robe!

Naše miss7 cure otkrile su genijalan način kako besplatno doći do lijepe robe za novu sezonu, a vjerovala ili ne - uključuje tvoje najbolje prijateljice!

S dolaskom nove modne sezone, vrijeme je za nove krpice! I ako si mislila da će ovo biti još jedan modni članak u kojem ti predlažemo gdje, kako i zašto uloviti super trendi komade, varaš se - jer ti za ovo ne treba ni lipa!

Imaš ormar pun odjeće koju ne nosiš i najradije bi ju odmah izbacila iz ormara? Zašto ne organiziraš pravi mali modni buvljak sa svojim najboljim prijateljicama i razmijenite odjeću koju ne nosite? Upravo to su napravile naše miss7 cure i jedna kod druge otkrile prave modne dragulje

Sve što ti treba je:

grupa BFF-ica koje su se voljne odreći komada koje ne nose

slobodno popodne/prijepodne/vikend (vjeruj nam, oduži se!)

desetak stvari iz ormara za koje znaš da ih više nećeš nositi u skorije vrijeme

Kako funkcionira kućni buvljak? Pravila uvijek možete stvoriti same. Ma uostalom, ne trebaju vam pravila! Dogovorite se kako će razmjena funkcionirati - hoćete li mijenjati jedan za jedan komad ili vam nije važno koja će koliko komada na kraju uzeti. Ponekad cure prodaju odjeću jedna drugoj, ali ako ste dovoljno bliske cjenik vam ni ne treba! 

Naše miss7 cure su se odlično zabavile, ulovile super komade "iz tuđeg ormara" i naučile nove trikove o njezi odjeće. Zanima te kako izgleda modni buvljak? Pogledaj u nastavku...

 

Advertisement

Photo: miss7

Komentari 0