Moda
Znamo kako doći do cool sunčanih naočala i karte za glazbeni festival! Znamo kako doći do cool sunčanih naočala i karte za glazbeni festival! Znamo kako doći do cool sunčanih naočala i karte za glazbeni festival! Znamo kako doći do cool sunčanih naočala i karte za glazbeni festival! Znamo kako doći do cool sunčanih naočala i karte za glazbeni festival! Znamo kako doći do cool sunčanih naočala i karte za glazbeni festival!

Znamo kako doći do cool sunčanih naočala i karte za glazbeni festival!

Kada se na jednom mjestu nađu legenda među naočalama, legenda među optikama i legenda među festivalima, zajamčen je vrhunski provod sa stilom. Evo o čemu pričamo...

Hrvatska je u posljednih nekoliko godina dospjela visoko na ljestvicu najpoželjnijih zemalja za provod, kad su glazbeni festivali u pitanju. Jedan od njih koji definitivno plijeni najviše pažnje je - Ultra! 

via GIPHY

Dakle, imate li već isplaniran ludi provod za godišnji odmor? Imate li i savršen outfit, uključujući sunčane naočale s kojima ćete i izgledati cool, i sakriti tragove cjelonoćnog partijanja? Koji vam je plan, imate li kartu za glavni od svih festivala? Ako smo vas zatekli nespremnima, dobro je znati da sada to dvoje možete riješiti na jednom mjestu: u Optikama Anda pri kupnji bilo kojeg para sunčanih naočala Ray-Ban na dar dobivate ulaznicu za Ultra Europe Festival.

Ono što trebate znati je da su u ponudi svi modeli sunčanih naočala Ray-Ban u svim Optikama Anda. A ako vas zanima što se nosi ove godine, pogotovo za festivalski look - Ray-Ban predlaže kolekciju Blaze s plosnatim zrcalnim lećama u kombinaciji s legendarnim modelima okvira. Nas podsjeća na nešto što bi nosile zvijezde poput Rihanne ili drugih zaljubiljenica u devedesete, a one se ove sezone ponovno nose, pa samo navalite!

 | Autor: Optika Anda Optika Anda

 | Autor: Optika Anda Optika Anda Za sve vas ljubitelje klasike, predlažemo klasične Ray Banice koje će s vama plesati na brojnim festivalima i narednih godina, jer vjerojatno nikada neće izaći iz mode. 

 | Autor: Optika Anda Optika Anda

 

Savršeno logičan spoj: vrhunske naočale + izuzetno stručna optika + party bez premca. 

 | Autor: Optika Anda Optika Anda

Photo: Optika Anda

Komentari 0