Moda

Znamo gdje možeš osvojiti 4 divne midi haljine s uzorkom. Požuri!

  • Lepršave midi-haljine su modni hit sezone
  • Sada jednu možeš osvojiti
  • Amicus Webshop ima nagradni natječaj

Nova godina - nova haljina... Nema veze što ove godine nije bilo svečanih partyja, lijepa haljina koju možeš nositi u raznim prilikama svakoj ženi treba u ormaru, a baš takvu ovih dana možeš i osvojiti. Naime, Amicus Webshop ima nagradni natječaj i dijeli četiri ultra-trendi haljine - tri lepršave midi-haljine s uzorkom koje su veliki modni hit ove godine i jednu vrlo seksi s prorezom, za tvoje posebne trenutke. Zašto jedna ne bi bila tvoja?  

 | Autor:

Midi haljine dugih rukava s uzorkom veliki su trend

Amicus u svojoj ponudi ima žensku, mušku i dječju odjeću, modne dodatke i rublje proizvedeno u Italiji, ali i tekstil za kućanstvo poput kuhinjskih krpa, ručnika te navlaka za stolce, a sve to po veleprodajnim cijenama.   

 | Autor:

Na nagradnom natječaju možeš osvojiti crnu haljinu na slici sasvim lijevo te ovu zanosnu kreaciju s izazovnim prorezom

Amicus d.o.o. djeluje već 26 godina, a svoj dugogodišnji uspjeh duguje tome što je svoju ponudu uvijek prilagođavao zahtjevima tržišta. Niz godina surađuje s velikim trgovačkim lancima koje snabdijeva raznim tekstilnim proizvodima, a sada su se odlučili na pokretanje web trgovine s odličnim cijenama, dok im je misija ostala nepromijenjena – zadovoljan kupac. Zato, baci oko na ponudu i okušaj sreću na njihovoj Facebook stranici gdje te čekaju propozicije nagradnog natječaja i jedna od ovih lijepih haljina sa slika može biti tvoja! 

Photo: None

Komentari 0