Moda

Zimi se s njima ne može pogriješiti: 10 ideja kako stilizirati obožavane uggsice

  • Uggsice su ona obuća koja će baš uvijek imati svoje poklonike, što god netko mislio o njima, i teško da možemo zamisliti zimu u kojoj neće biti među najmodernijim komadima
  • Iz godine u godinu, redovito su među najnošenijima i najvoljenijima, kako kod nas, tako i u ostatku svijeta, a što nas ne iznenađuje budući da pristaju uz sve
  • Jednako fantastično mogu izgledati i uz omiljene haljine, ležerne komplete, pa čak i nešto strože krojene hlače i sakoe, a za svakoga tko nam ne vjeruje, nudimo deset stylinga koji potvrđuju našu teoriju

Baš kao što je to slučaj i s čizmama preko koljena ili balerinkama, uggsice su ona obuća koja će baš uvijek imati svoje poklonike, što god netko mislio o njima, i teško da možemo zamisliti zimu u kojoj neće biti među najmodernijim komadima. Iz godine u godinu možda su neki novi modeli ovog brenda popularniji od nekih drugih dugogodišnjih klasika, no redovito su među najnošenijima i najvoljenijima, kako kod nas, tako i u ostatku svijeta.

Iako ima onih koji ih i dalje najviše nose po dobrom starom provjerenom receptu - u kombinaciji s tajicama i oversized džemperima, daleko od toga da njihov modni potencijal tu staje. Štoviše, jednako fantastično mogu izgledati i uz omiljene haljine, ležerne komplete, pa čak i nešto strože krojene hlače i sakoe, a za svakoga tko nam ne vjeruje, nudimo deset stylinga koji potvrđuju našu teoriju.

Možda vas zanima Obožavane od Zagreba do Dubrovnika: teško je povjerovati koje čizme Hrvatice najviše nose Rubrika Moda Moda

Za obožavatelje onih najklasičnijih modela, ali i onih trendovskih poput ultra mini modela s platformom ili nezaobilaznih papuča, evo kako sve omiljeni par uggsica možemo uklopiti u gotovo svaki styling koji možemo zamisliti!

Slatka koketa

 | Autor: Instagram @_mollybrooks_ Instagram @_mollybrooks_ Foto: Instagram @_mollybrooks_

Koketni stil ne samo da nam još uvijek nije dosadio, nego je iz mjeseca u mjesec sve popularniji, i to u velikoj mjeri zahvaljujući Hailey Bieber koja ga je učinila planetarno popularnim. Predimenzionirani džemper u ulozi haljine divno pristaje uz retro štucne, a uggsice u nježnoj ružičastoj nijansi predivno se slažu sa satenskom mašnom u kosi. 

Udobnost pletenih setova

 | Autor: Instagram @alittlestefi Instagram @alittlestefi Foto: Instagram @alittlestefi

U kombinaciji s uggsicama, udobni pleteni setovi kakvi su najčešće rezervirani za trenutke koje provodimo u udobnosti vlastitog doma u trenu postaju chic opcija za izlaske u grad. Elegantna torbica, topli kaput i matching kapica sve su što nam je potrebno da upotpunimo ovaj look.

Uz cargo hlače

 | Autor: Instagram @missjmcgovern Instagram @missjmcgovern Foto: Instagram @missjmcgovern

Cargo hlače navikli smo gledati u kombinacijama s vojničkim čizmama, no uggsice su jednako atraktivna i puno udobnija opcija. Kombinaciju upotpunjenu jednostavnim topom obožavat će sve zaljubljenice u Y2K estetiku. 

Najtopliji slojevi

 | Autor: Instagram @martyna.jovaisaite Instagram @martyna.jovaisaite Foto: Instagram @martyna.jovaisaite

Za sve one dane kada nam je najvažnije da nam je toplo i ugodno, teško da postoji bolja kombinacija od tajica ili trapez hlača, omiljenog džempera i XXL šala, a u nju će se savršeno uklopiti jednako velika torba u koju stane baš sve što nam je potrebno. 

Sportska klasika

 | Autor: Instagram @marii__mylife Instagram @marii__mylife Foto: Instagram @marii__mylife

I najbazičniji sportski komadi poput onih u kakvima volimo vježbati odlično će izgledati upareni s uggsicama. Naša preporuka je kombinacija nježnih neutralnih tonova i klasičnih smeđih uggsica i u trenu imamo udoban sportski styling koji odiše tihim luksuzom. 

Sako u glavnoj ulozi

 | Autor: Instagram @georgeta.dinca Instagram @georgeta.dinca Foto: Instagram @georgeta.dinca

Jako nam se sviđaju kombinacije koje jednako dobro funkcioniraju u gotovo svakoj prilici, od uživanja na ručku s prijateljicom, do obavljanja stvari u gradu pa čak i poslovnog sastanka. Zašto ne upariti elegantnu suknju s uggsicama i oversized sakoom? 

Udobna dotjeranost

 | Autor: Instagram @laurenemichelet Instagram @laurenemichelet Foto: Instagram @laurenemichelet

Usklađenost boja ključna je kako bi nekonvencionalno sparivanje haljine i uggsica bilo u skladu. Omiljene čizmice možemo upariti sa samom haljinom, ali i detaljima na kaputu, ili pak drugačijom nijansom razbiti monokromatski look, a još jedan trik koji će dodatno oplemeniti ovakve stylinge je dodatak štucni ili toplih čarapica koje izviruju i nešto elegantnije torbice.

Dobra stara klasika

 | Autor: Instagram @simplysarahmay Instagram @simplysarahmay Foto: Instagram @simplysarahmay

Uggsice još uvijek volimo u kombinaciji s tajicama, toplim čarapama i još toplijim džemperima. Dodamo li u priču teddy kaput, veliki šal i chic torbicu, imamo styling nosiv od prvog do posljednjeg dana zime. 

U bojama od glave do pete

 | Autor: Instagram @itsagirlthing.net_ Instagram @itsagirlthing.net_ Foto: Instagram @itsagirlthing.net_

Šarene i vesele kombinacije nam u zimskim mjesecima sve više prirastaju srcu, a upotpuniti ih možemo omiljenim parom uggsica u boji po izboru. Crvene ili žarko ružičaste? Baš sve prolazi!

Samo traperice

 | Autor: Instagram @gabikaczmarekk Instagram @gabikaczmarekk Foto: Instagram @gabikaczmarekk

Posljednje, ali ne i manje bitno - samo još jednom podsjećamo koliko su traperice i uggsice dobra kombinacija. Koji god kroj i boju traperica odabrali, s uggsicama ne možemo pogriješiti, a ovu je kombinaciju lako upariti sa gotovo svakim drugim komadom - dolčevitom, običnom majicom, dugim toplim kaputom ili kratkom shearling jaknom

buce Možda vas zanima Za kompletan zimski styling, uz dugu toplu jaknu, nedostaju samo buce - izdvojile smo 15 modela Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @simplysarahmay

Komentari 0