Moda

Želite uvijek biti u trendu? Ove komade izbacite iz ormara!

Umjesto da se zamarate "hvatanjem" instant-trendova, očistite ormar od stvari koje vam ne trebaju...

Pratiti modne trendove nije toliko lako koliko se na prvi pogled čini. Dovoljno je da tijekom gledanja revije odlučite prošetati do kuhinje po jabuku (grickalice prestajete jesti nakon što ste vidjeli sve te manekenke) i eto, već je stigao novi trend a vi ste ga propustili... Šteta, a možda biste se zaljubili BAŠ u njega.

No, postoje trikovi uz koje ćete izgledati kao da vam apsolutno nijedan trend nije promaknuo. Ironično ali tajna je upravo u odbacivanju instant-trendova koje više nitko ne nosi.

Ako želite svjež i moderan izgled u svakom trenu, bez obzira na (pre)česte promijene u svijetu mode, riješite se ovih komada: 

Statement nakit

 | Autor: arhiva arhiva

Koliko god vam se sviđao predimenzionirani nakit zbog kojeg često odjevne kombinacije padaju u drugi plan njegovo je vrijeme prošlo. Ako želite "igrati na sigurno" radije birajte profinjene i decentne komade koji nikada ne izlaze iz mode.

Stara obuća

Ne, one cipele s petom od jedva centimetra (koja uz to ide i u špic) se neće tako skoro vratiti u modu. Ustvari mnogi se nadaju da se nikada neće vratiti. Čak se ni tenisice sa skrivenom platformom koje ste nosili prije otprilike tri godine neće tako skoro naći na popisu vaših omiljenih komada. Zato, krajnje je vrijeme da oslobodite mjesto u ormarićima s cipelama...

(Pre)uske traperice

Uske traperice već godinama ne izlaze iz mode i nekim ženama stvarno stoje apsolutno savršeno, ali ako pretjerate i poželite se uvući u modele koji ne odgovaraju vašoj stvarnoj konfekcijskoj veličini to sigurno neće izgledati dobro. Preuske traperice, koliko god ih vi platile, izgledat će jeftino.

 | Autor: arhiva arhiva

Komadi neodgovarajuće dužine ili veličine

Ne, takvi komadi nisu seksi. Možda ste tamo mislili u tinejdžerskim danima, ali sada su se stvari (srećom) promijenile. Radije ih zamijenite oversize komadima u kojima ustvari možete disati, a i morate priznati da svilene slip haljine izgledaju puno profinjenije od preuskih i prekratkih haljina... 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0