Moda

Želimo je! Pronašli smo gdje je Sienna Miller kupila ovu haljinu

Ova haljina jedan je od najboljih ulova u H&M-u trenutno, što nas ni ne čudi s obzirom na to da ju tako dobro nosi i poznata filmska ljepotica

Ove sezone smo zavoljeli jako puno trendova koje jedva čekamo prošetati po plažama i obalama, ali nisu svi tako dobri i cjenovno prihvatljivi kao ova H&M-ova haljina. Čim smo vidjeli Siennu Miller u ovoj haljini, odmah nam se učinila poznatom - i pronašli smo je u H&M-ovoj online trgovini. Haljina dolazi s cijenom od 229 kuna, što je sigurno i jedan od razloga zašto se tako brzo prodaje. 

 | Autor: H&M H&M Haljina s naborima, 250 kuna

Midi dužina je super praktična za sve dnevne i večernje varijante, a detalj nabora na haljini čini ju puno skupljom nego što zaista jest. Plus: gingham uzorak je apsolutno bezvremenski i svake sezone mu se iznova vraćamo! Bez brige, gingham haljine možeš pronaći u doslovno svakoj ponudi high-street trgovina, a mi smo svoje favorite locirali i u Mangu i u Zari. 

Super stvar ovog uzorka je i činjenica da je super jednostavan za kombiniranje, a izgleda stajliš u svakoj ljetnoj prilici. Gingham haljina može biti odličan izbor za dan u uredu, ali i večeru s prijateljicama - obožavamo je! 

 | Autor: miss7 miss7 Mango (429 kuna), Zara (229 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0