Moda

Zbog ovog trika te više neće boljeti noge u štiklama

Imamo ultimativni trik zbog kojega te više nikad neće boljeti noge dok nosiš štikle - ma čak i u onom neudobnom paru kojeg baš ne nosiš!

Neupitno, štikle su najženstvenija ženska cipela, ali jednako tako i najneudobnija. Većina nas bira cipele po izgledu, pa onda patimo radi ljepote - ali jeste li znali da postoji mini trik radi kojega te noge neće boljeti u štiklama? Ovo je već stara fora, no vrijedi je podijeliti kako bi bile sigurne da baš sve curke znaju kako si olakšati večernji izlazak ili cjelodnevno cupkanje u najdražem paru.

Naime, tajna se krije u lijepljenju prstiju! Kod lijepljenja je trik u tome da se smanjuje pritisak na prednji dio stopala, i tako se olakšava korak, dok se smanjuje i osjećaj grčenja i trnaca u prstima koji su uzrokovani djelomično gazištem, a djelomično velikim nagibom. 

Za ovaj trik vam treba samo samoljepljiva traka (prozirna ili boje kože). Omotajte traku oko 3. i 4. nožnog prsta i čvrsto stisnite; traka će fiksirati prste i spriječiti njihovo razdvajanje, a vaš korak će postati naglo lagan - genijalno!

 

A post shared by Manolo Blahnik (@manoloblahnikhq) on

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

Photo: Promo

Komentari 0