Moda

Zbog Indire sad želimo ovo Zarino odijelo za 400 kuna

Indira Levak se za vikend na nastupu u centru Zagreba pojavila u genijalnom lepršavom rozom odijelu - i odmah smo otkrili odakle je...

Indira isto voli Zaru! Čim smo vidjeli fotografije s Indirinog vikend nastupa, znali smo da nam je ovaj komplet nekako poznat... Komplet koji se sastoji od lepršave bomber jakne i lepršavih hlača s kontrastnim obrubima dio je Zarine proljetne kolekcije, a razlog zašto ga toliko volimo je i predivna ružičasta boja tijela te kroj koji izgledom podsjeća na trenirku - i ako se zapravo radi o super fora odijelu koje možeš nositi i na štikle! Na primjeru Indire, jasno nam je da taj spoj jako dobro funkcionira...

Takozvane joggers hlače ovosezonski su hit komad koji obožavamo od prvog dana, a bomber jakna apsolutno je savršen spoj ovog "sportskog" looka. O boji ne moramo puno ni pričati... Savršena pastelna boja od koje se nećeš htjeti odvojiti cijelog proljeća!

Najbolje do svega? Ova dva komada zajedno koštaju 400 kuna, a možeš nositi kao komplet, ali i odvojeno svaki sam za sebe. 

 | Autor: Zara Zara Bomber jakna (229 kuna) i lepršave hlače (179 kuna)

Međutim, ovo nije jedini Zarin outfit koji smo nedavno vidjeli na Indiri. Naša se pjevačica pojavila na Auto Showu Zagreb u Zarinoj drapiranoj midi haljini s uzorkom koju je iskombinirala sa čizmama iznad koljena te velikim širokim remenom kojim je naglasila struk. Ova haljina također je dio aktualne Zarine ponude i dolazi s cijenom od 399 kuna.

Jao kako volimo kad zvijezde nose high-street komade!

 

Photo: Instagram

Komentari 0