Moda

Zbog fotografije Elle Dvornik svi su ludi samo za jednim kaputom!

Zanimljiv uzorak i još zanimljiviji asimetrični kroj pokazali su se kao pun pogodak

Baš kada ste pomislili kako je proljeće napokon stiglo, potpuno nespremne, zatekla vas je nova promjena temperature te je (još jednom) odgodila dolazak toplijih dana. Ipak, upravo ovakvo vrijeme idealna je prilika da prošetate novi kaput koji ste ulovili na zimskim sniženjima. 

No, ako se (nažalost) niste počastili fantastičnim modnim ulovom jer ste vječne komade uhvatili još prošle godine, mogao bi vas barem malo utješiti pogled na prošlogodišnje fotografije. Naravno, ako je riječ o fotografijama poput one kakvom se na svom Instagramu pohvalila Ella Dvornik i izazvala "mini kaos" među obožavateljicama mode.

Naime, lifestyle i travel blogerica prisjetila se prošlog proljeća koje je provela u Londonu, ali i neobičnog kaputa za kojim su istog trena "poludjele" brojne dame.

 

#Tbt London last April :)

Objavu dijeli www.iamella.com, Елла Дворник (@elladvornik)

Asimetrični karirani kaput vodi glavnu riječ u ovom outfitu pa su zanimljive zelene hlače i modni dodaci u neutralnim bojama ipak pali u drugi plan. Naravno, nije trebalo dugo čekati da je sa svih strana obaspu pitanjima poput onog gdje ga je nabavila, a iako Ella nije ponudila odgovor na to pitanje, mnogi su upravo u kariranom uzroku prepoznali zaštitni znak Andy's Fashion brenda.

Photo: Jurica Galoić/Pixsell

Komentari 0