Moda 06. listopada 2015.

Dama u crvenom: Selena blista u Marc Jacobs kaputiću kojeg još nema u prodaji

@ www.splashnews.com.

Pjevačica Selena Gomez prošetala je Londonom i svojim stilom sve ostavila bez daha.

Sve oči bile su uprte u Selenu čim je izašla na londonske ulice. Crveni kaputić Marc Jacobs s upečatljivim detaljima, minica u istom tonu, crna košulja i štikle oduševile su slučajne prolaznike, ali i modne kritičare. Nije ni čudo, jer poznato je da Selena uvijek dozira svoj seksepil i izgleda fantastično.  

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Pjevačica se ovaj put odlučila za nešto jači make-up, a opet decentan. Nokte je ukrasila crnim lakom koji se odlično uklopio u njezin cjelokupni styling. Uz široki osmijeh, raspuštenu kosu i profinjen izgled njezino je pojavljivanje u Londonu bilo za čistu peticu. Na svoju novu kolekciju ponosan je i i Marc Jacobs koji je Seleninu sliku objavio na svom Instagram profilu i zaradio više od 52.000 likeova. Ljubiteljicama svojih modela poručio je da će kaputić uskoro biti u prodaji. 

 | Autor:

Kritičari su složni da je Selena iz slatke djevojčice odrasla u lijepu i uspješnu mladu ženu koja prije svega zna što joj dobro stoji, a što ne. Ne voli umjetan izgled, a to pokazuje odabirom make-upa. Kad je zavodljiva, to čini elegantno i nikad ne pokazuje previše. 

Bravo Selena! 

Komentari 0