Moda 26. rujna 2014.

Zavodljivo izdanje Renate Sopek

Goran Jakuš/Pixsell.

U četvrtak 25. rujna održano je svečano otvorenje trgovine Comma u City centru One West u Zagrebu. U sklopu otvorenja održana je i modna revija s odjevnim predmetima iz dućana, a među brojnim poznatim licima, najviše je pažnje plijenila voditeljica Renata Sopek.

Renata se odlučila za jednostavnu, ali vrlo seksi haljinu u crvenoj boji koja je na najbolji način istaknula atribute. Crvena je boja sezone, a Renata je ovaj trend odlično uklopila u svoj stil.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Haljina uskog kroja strogo prati liniju tijela, a dugi rukavi i duljina do koljena unose dozu elegancije. Također, zatvoreni dekolte nije otkrio previše, ali je ipak uzak dizajn istaknuo poprsje i struk. Popularna voditeljica je uz haljinu kombinirala crvene salonke na špic i pomalo upitnu veliku kožnu torbu svijetlo smeđe nijanse. S obzirom na ženstvenost cijelog looka, torba je ipak višak i bolje bi funkcionirao clutch model u drugoj boji.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Renata je svoju dugu plavu kosu raspustila u ležernu frizuru, a make up je prilagodila uz haljinu. Jači smokey look u crnim i sivim nijansama istaknuo je oči kao i jače naglašene obrve, dok je ostatak lica bio u prirodnim tonovima. Nježno ružičasto rumenilo i ruž za usne zaokružili su ovaj styling. 

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0