Moda

Zavirite u novu kolekciju ara Shoes obuće i torbica

Stil i udobnost glavne su odlike jesensko zimske kolekcije obuće ara Shoes, a među torbicama će svatko pronaći neku za sebe

Moda za jesen i zimu 2016/2017 predstavit će nam se na iznimno raznolik način i pokrit će širi spektar stilova: od bezvremenskog chic looka sa dodacima elemenata muške mode do sport casual stila sa inovativnim high-tech materijalima, a kroz ženske retro stilove najbolje će se predstaviti etno touch. 

Raznolika će biti i nova ara Shoes kolekcija koja se sastoji od super udobnih čizama, kratkih čizmica, mokasinki, balerinki te cipela na petu koje uspješno prate modne trendove kombinirajući modu i komfor. 

 | Autor: arhiva arhiva

849,00 kn


Prilikom izbora boja za novu kolekciju ara Shoes obuće neophodne su bile neutralne nijanse sive, bež i smeđe, a osvježenje kolekciji donosi bogatstvo toplih crvenih tonova.  Crna, boja konjaka i plava korištene su za određene modele kolekcije. Zlatni, srebrni i vintage metalik dijelovi: zakovice, kopče, lanci, patentni zatvarači ili diskretni ara dodaci poput loga, dodaju malo sjaja zimskom modnom looku. 

 | Autor: arhiva arhiva

849,00 kn

Fina teleća koža, brušena koža i antilop zajedno sa metalik, zmijskim i sportskim uzorkom nastavljaju trend prema kojem se materijali korišteni u ženskoj odjeći primjenjuju i u obući. 

Modeli popularnih casual tenisica pronašli su mjesto i u ovoj ara Shoes kolekciji, a karakteriziraju ih antilop, lakirana koža i print uzorak kao i elastični umeci.  

 | Autor: arhiva arhiva 1190,00 kn

Obuća je izrađena u različitim širinama – regularnoj (F ili G) te u komfornoj širini (H i K). Širina obuće označena oznakama od H do K omogućuje malo više komfora stopalima koja s godinama ipak trebaju malo više prostora. 

Kožom prekriveni izmjenjivi ulošci, lagani potplati, mekani jastučići te različite širine modela dodatan su razlog da zavirite u novu kolekciju i u širokoj ponudi od cca 200tinjak modela pronađete onaj koji vam najbolje odgovara. 


Modni dodatak za savršeni outfit 


Osim što nam torbe uglavnom služe kao „nosač“ osobnih stvari – mobitela, novčanika, rokovnika i ostalih ženi potrebnih stvari, one su i važan modni dodatak koji našem stylingu daje završni pečat.

U arinoj kolekciji torbica za jesen/zimu 2016/2017 možete pronaći torbice za svaki stil i svaku prigodi. Od malih torbica, torbi preko ramena i ruksaka, u kolekciji se nalaze modeli poslovnih torbi u koje možete pohraniti važne dokumente, laptop ili tablet. 

 | Autor: arhiva arhiva

649,00 kn

Čiste linije i “zimski” raspon boja idu ukorak s modnim trendovima, a u fokusu kolekcije su uzorci, metalni dijelovi, kombinacija više materijala, kopče i animal printevi. Torbe su izrađene od visokokvalitetne imitacije kože, mekane su i jako ugodne za nošenje. 

Nova kolekcija arinih torbi namijenjena je modno osviještenim ženama od 30 do 60 godina kojima su kod izbora torbe kvaliteta i funkcionalnost na prvom mjestu. 

 | Autor: arhiva arhiva 579,00 kn

Unutarnji džepovi sa patentnim zatvaračem, džepić za mobitel i smartphone kao i dodatni odjeljci dio su svakog modela torbe, a određeni modeli torbe imaju vrlo širok otvor za lakši pristup sadržaju torbe.

Arine modele obuće i torbi možete pronaći na 13 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj te na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life,  Mass, Peko, Kopitarna te u manjim trgovinama udobne obuće.

Photo: arhiva

Komentari 0