Moda
Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima 1/16 Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima

Zavirili smo u novu Comma kolekciju koja vrvi proljetnim trendovima

Nova Comma kolekcija upravo je ugledala svjetlo dana, a krije senzacionalne komade idealne za dane pred nama. Naglasak je stavljen na 3 ključna trenda koja će dominirati u 2023. godini.

Za sve nas koji jedva čekamo dolazak toplijih dana i ispijanje kave na suncu, brend Comma donosi sretne vijesti - na police Comma trgovina stigla je nova kolekcija koja priziva proljeće.

Sve se vrti oko tri ključna trenda koji će u narednim mjesecima biti pod povećalom trendseterica, a riječ je o zelenoj boji, pletivu i kariranom uzorku.

 | Autor: Comma Comma

Osim što nagoviješta proljeće, zelena boja unijet će svježu energiju u vašu garderobu. Odlično se kombinira s bež tonovima, no u obzir dolaze i druge pastelne nijanse poput žute i ružičaste. Samo jedan odjevni komad u zelenoj boji dovoljan je da podignete stajling na novi razinu i zaradite komplimente.

 | Autor: Comma Comma

Nova Comma kolekcija inspirirana je modernim gradskim životom. Osim na zelenim komadima odjeće, fokus je na atraktivnom pletivu i sofisticiranom izgledu miješanih materijala za dnevnu eleganciju bez napora.

 | Autor: Comma Comma

Za sve one željne poslovne elegancije koja jednako dobro funkcionira i u uredu i van njega, predlažemo da bace oko Comma kolekciju koja krije pregršt komada odjeće koje krasi karirani uzorak. Ovaj bezvremenski uzorak ostaje s nama iz sezone u sezonu, bez obzira na godišnja doba i aktualne trendove, i zato predstavlja odličnu investiciju.

 | Autor: Comma Comma

Nikako ne možemo zaobići karirano odijelo, kostim s hlačama ili onaj sa suknjom, koji ovog puta dolaze u još otkačenijim i upečatljivijim kombinacijama boja. Osobito se ističu šareni šalovi i pleteni prsluci te raskošne bluze.

 | Autor: Comma Comma

Photo: Comma