Moda

Zavirili smo u novu Aldo kolekciju modnih dodataka - i oduševili se!

Otkrijte novitete koji će obilježiti nadolazeću sezonu

U najslađem muzeju u Zagrebu, Muzeju čokolade, predstavljena je nova kolekcija proljeće/ljeto popularnog kanadskog brenda Aldo. Interijer ovog simpatičnog muzeja prožet glamuroznom estetikom brenda oduševio je ljubitelje moderne obuće, torbi, modnih dodataka koji su uživali u razgledavanju kolekcije i bogate ponude. Među posjetiteljima su, uz predstavnike medija, bile i poznate influencerice Matea Rajčić, Ivana Vukušić i Kristina Prgić, koje su vrlo brzo odabrale svoje favorite.

 | Autor: Influencerice Matea Rajčić, Ivana Vukušić i Kristina Prgić

Prisutni su mogli vidjeti must have komade iz najnovije kolekcije, a osim Stessy modela koji su bestselleri svake sezone, predstavljene su i nove tehnologije Flex i Pillow Walk. Modeli iz Pillow Walk kolekcije posebni su zbog toga što sadrže mekane uloške s pjenastim jastučićem koji je postavljen na petu i najopterećeniji dio stopala što istovremeno omogućava udobnost i stabilnost.

 | Autor: Aldo Aldo  | Autor: Aldo Aldo  | Autor: Aldo Aldo

S druge strane, obuća Flex tehnologije je najpokretljivija u područjima koja se pri hodanju najviše savijaju, a mekani materijali pridonose dodatnoj kontroli pokreta, balansu i udobnosti. Upravo zato se u muškom dijelu kolekcije mogu pronaći modeli svečanih i neformalnih cipela savitljivog potplata – savršeni za svečane prigode koje nas čekaju ovog proljeća i ljeta.

 | Autor: Aldo Aldo  | Autor: Aldo Aldo

Dostupni su i trendi komadi kao što su mokasine za elegantnije kombinacije, cipele na petu i platforme retro prizvuka. Nova kolekcija uz veliki izbor obuće donosi i popularne modele torbi, one u obliku polumjeseca, baguette torbe i mekane puffy torbe na rame. Ovi modeli dolaze u različitim varijantama poput popularnih pastelnih tonova, metalik nijansi i upečatljivih detalja koji su apsolutni hit ovog proljeća.

 | Autor: Aldo Aldo  | Autor: Aldo Aldo

Istražite i vi novu Aldu kolekciju i osvježite svoju garderobu hit modelima obuće i modnih dodataka! Cijelu ponudu pronađite u ALDO trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci ili na službenom ALDO web shopu.

Photo: Aldo