Moda

Zašto Victoria Beckham nikad ne pere traperice?

Je li moguće da je Victoria Beckham otkrila kako će nam traperice uvijek biti udobne i održati svoju formu?

Nakon svakog pranja traperica događa se sljedeće: gotovo ih izbjegavaš jer znaš da će se javiti onaj osjećaj nelagode pri oblačenju. Uske su, krute i neudobne, ali i odjednom male do te mjere da jedva sjediš u njima dok se ne rastegnu. Zbog čega se pitamo, zašto uopće prati traper?

To isto pitanje si postavlja i Victoria Beckham (cool dizajnerica i mama koja očito ima iste probleme s hlačama kao i mi) svaki put kad skine par traperica. Dok je u Londonu predstavljala novu kolekciju jesen/zima 2018., svog brenda Victoria, Victoria Beckham (to je mlađa, zabavnija sestra njezine Victoria Beckham linije), za magazin Elle otkrila je koje traperice najradije nosi i zašto ih nikada ne pere. Da, dobro si čula!

Možda vas zanima Kako „popraviti“ premale ili prevelike traperice? Rubrika Moda Moda

Victoria je u svojoj kolekciji predstavila potpuno poderane, svijetle traperice - koje nismo očekivali od nje, ali nakon što ih je ishvalila, podijelila je sa svijetom svoju tajnu zbog koje su joj traperice uvijek udobne i pristaju kao salivene: ne pere ih! "Ako klinci nešto proliju po meni, naravno da ću ih oprati, ali čak i tada ih perem isključivo u hladnoj vodi. Inače, ne, uopće ih ne perem.", rekla je Victoria. Otkrila je i kako njene traperice vise na vješalicama u ormaru, kako bi zadržale svoju pravilnu formu i izbjegle nabiranje i gužvanje na krivim mjestima. 

Victoria nas redovito oduševi svakim traper lookom, bilo da se radi o širokom kroju ili skinny modelu. Prema tome, kada kraljica trapera priča - mi slušamo! 

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • stjepan05

    Zato sto joj dismru a ovi jos nisu izmislili deterdent koji bi taj smrad oprao