Moda

Zarina suknja za 299 kuna na New York Fashion Weeku?

Tamara Kalinić, srpska modna blogerica s britanskom adresom, odabrala je Zarinu kariranu suknju za njujorški tjedan mode

New York Fashion Week nije nužno mjesto na kojem zamišljamo i viđamo modu koju si možemo priuštiti. Obično cure po ulicama New Yorka trče u Diorovim haljinama i Chanelovim kompletićima, no Tamara Kalinić jučer je prošetala u jednom jako neočekivanom komadu - Zarinoj suknji! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Tamara je srpska blogerica s londonskom adresom, čiji Instagram profil prati gotovo 700.000 ljudi, a uz to vodi i modni blog te uspješan YouTube kanal. Tamara nikada ne propušta svjetske tjedne mode i jedna je od omiljenih lica street style fotografa. Njezini nas outfiti uvijek oduševe i inspiriraju, a pogotovo kad si ih možemo i priuštiti...

 | Autor: Getty Images Getty Images Tamara Kalinić u Zarinoj suknji na NYFW-u

Možda vas zanima Ako je vjerovati Zari, OVO je boja jeseni 2018.! Rubrika Moda Moda

Tamara je za jedan dnevni event u New Yorku odabrala Zarinu narančastu kariranu suknju olovka kroja, koja je dio aktualne kolekcije jesen-zima. Uz midi suknju visokog struka Tamara je odjenula Gucci majicu, Balenciaga salonke i Marni torbicu, a najviše od svega oduševila nas je činjenica da ovu suknju možemo kupiti i online i u Zarinim trgovinama po cijeni od 299 kuna. 

 | Autor: miss7 miss7 Zara karirana suknja olovka kroja (299 kuna) + Gucci majica (3.000 kuna), Balenciaga cipele (5.900 kuna), Marni torbica (11.500 kuna)

Photo: Getty Images

Komentari 0