Moda

Zarin stari model ravnih sandala i ove je godine najprodavaniji, opet nestaje s polica

To su naše stare znanice, Zarine ravne prekrižene kožne sandale, kako se službeno nazivaju na web stranici brenda, jako ih dobro znamo već poduže vrijeme. Bile su hit i prošle godine jer uhvatile su val nevjerojatne popularnosti jednostavnih ravnih natikača (a opet prelijepih i elegantnih unatoč toj jednostavosti i ravnom đonu) koji je začeo Hermès. Naravno da znaš o čemu govorimo, o ludilu koje je zavladalo za njihovim Oran natikačama. Što je proizvelo brojne inačice kod drugih brendova, i skupih i jeftinijih pa su se tako i ove Zarine sandale nerijetko navodile kao jedan od "duplića". Sukladno high street brendu, mnogo jeftiniji.

 | Autor: Foto: Zara

Stoga stvarno ne čudi potražnja za njima i ove godine. Uostalom, i ludovanje za oranicama se nastavlja u 2023. godini. Da ne pričamo napamet, dokaz je Zarina prodajna stranica na kojoj ne samo da su ove ravne natikače smještene u rubriku "Najprodavanije" nego, kad ih probamo staviti u košaricu, vidimo da su neki modeli, a dolaze u četiri boje - rasprodani u gotovo svim veličinama.

Na primjer, za prošle godine najtraženije boje, smeđu i crnu, uz određene veličine piše da su posljednji komadi. Naravno, i cijena ovih sandala im ide u korist, a iznosi 25,95 eura. 

 | Autor: Foto: Zara

 | Autor: Foto: Zara

No, veliko je iznenađenje (ili nije?) što je zlatni model praktički rasprodan. U ovom času na raspolaganju je samo još u veličini 37 što ne znači da će tako biti i za pet minuta... Netipična boja, ali njezina popularnost možda ne treba čuditi jer ove godine su metalik cipele veeeliki trend. 

 | Autor: Foto: Zara  | Autor: Foto: Zara

Također, zlatna boja je posljednjih sezona preotela primat srebrnoj kako u nakitu, tako i u drugim modnim dodacima. Pa su tako Zarine srebrne natikače trenutačno najmanje tražen model, ima ih u svim veličinama. Dakle, ako si fan srebrne, posluži se. 

 | Autor: Foto: Zara

 | Autor: Zara

Photo: Zara

Komentari 0