Moda

Zara predstavila prvu kolekciju za trudnice. Tako je dobra da ćemo je nositi i ako nismo trudne

U kolekciji se nalaze haljine, puloveri i džemperi, t-shirt majice s printom i kombinezoni - a čini se da je ovo tek početak Zara Mum linije!

Da, dobro si čula, napokon je stigla Zara linija za trudnice! Sve buduće mame razveselila je vijest kako Zara od sada na svojim policama ima trudničku liniju. Doduše, Zara je izbacila tek nekoliko prvih komada koji uključuju haljine, kardigan, majice zabavnih natpisa, pulovere i kombinezone, a moramo priznati da se nama čini kako je ovo tek početak jedne nove Zarine modne priče.

Možda vas zanima Zara je ove godine luda za ovim "ružnim" trendom. A mi ćemo ga svejedno nositi! Rubrika Moda Moda

Zara je prije svega mislila na udobnost budućih mama pa su tako gotovo svi komadi od pamuka i pletiva te opuštenih krojeva. U kolekciji se nalazi nekoliko različitih modela haljina, a sve su idealne za jesenske dane i slojevite kombinacije. 

 | Autor: Zara Zara Sve haljine dostupne po cijeni od 229 kuna

Uz jednu haljinu, Zara je predstavila i odgovarajući kardigan u pletenoj verziji protkanoj zlatnim nitima, a komadi se mogu nositi i odvojeno, ali i zajedno za jedan super moderni look.

 | Autor: Zara Zara Kardigan (299 kuna) i haljina (229 kuna)

Trudnice bi mogli oduševiti pamučni kombinezoni koji su idealni za brzinski izlazak ili pak super udobno odmaranje kod kuće. Ne moraš previše razmišljati o outfitu, nabaciš jedan udoban kombinezon i spremna si za šetnju ili ručak u gradu!

Možda vas zanima Odabrali smo 8 high street čizama iznad koljena! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara Sivi (279 kuna) i crni (229 kuna) kombinezon

Također, Zara je u svoju prvu trudničku kolekciju jednostavno morala dodati pulovere i džempere po kojima je toliko poznata. Tako su za buduće mame pripremili džemper s V-izrezom te sweater majice s prigodnim natpisima. 

 | Autor: Zara Zara Pulover V-izreza u dvije boje (229 kuna)

 | Autor: Zara Zara Sweater majica za trudnice (siva 199 i crna 179 kuna)

Sviđaju ti se fora natpisi? Postoji i njihova varijanta na t-shirtu! U svakom slučaju veselimo se vidjeti što je još Zara pripremila budućim mamama...

 | Autor: Zara Zara Majica za trudnice s natpisom (119 kuna)

Photo: Zara

Komentari 0