Moda

Zara je predstavila prvu kolekciju ženskog donjeg rublja - sviđa li ti se?

  • Zara je na tržištu predstavila svoju prvu kolekciju ženskog donjeg rublja nazvanu 'The Female Gaze'
  • Ona uključuje i odjeću za spavanje te praktične modne dodatke poput rukavica i čarapa, kao i steznike za oblikovanje tijela
  • Već na prvi pogled osvojila nas je bijela haljina negliže stila koja je jednako primjerena za postelju kao i gradske ulice

S obzirom na to da zbog trenutne epidemiološke situacije sve više vremena provodimo kod kuće, brojne modne kuće su u svoje jesenske kolekcije odlučile uklopiti i komade koje omogućavaju da u modnim novitetima uživamo i u kućnom izdanju.

Tako se među najtraženije komade, uz klasičnu trenirku, prometnula i udobna pidžama. A situaciju na tržištu dobro su proučili stratezi modne kuće Zara koji su ovih dana odlučili proširiti svoju ponudu lansiravši kolekciju prvu kolekciju ženskog donjeg rublja.

 | Autor: Zara Zara

Možda vas zanima Uz ove savjete više nikad nećeš kupiti donje rublje koje ti ne odgovara Rubrika Moda Moda

Prva kolekcija nazvana je 'The Female Gaze', a prati je romantična i melankolična kampanja popraćena crno-bijelim fotografijama. Uz pidžame te grudnjake i gaćice, kolekcija uključuje i različite modele bodija, steznika i čarapa. U nju su također uključeni i komadi poput satenskih košulja-haljina i svilenih slip haljina koje će modno hrabre dame rado prošetati i gradskim ulicama.

 | Autor: Zara Zara

Primjeri: čipkasti bodi (199,90 kuna), kombinezon za oblikovanje tijela (299,90 kuna), čipkasti top (149,90 kuna)

Možda vas zanima Članovi britanske kraljevske obitelji moraju se držati ovog apsurdnog pravila o nošenju donjeg rublja Rubrika Life&style Life&style

U kolekciji prevladavaju komadi izvedeni u neutralnim tonovima, a od materijala prevladavaju pamuk, čipka, svila, vuna te kašmir. Cijene se kreću od 100 kuna za dodatke poput čarapa i rukavica, preko 200 kuna koje treba izdvojiti za gaćice koje oblikuju tijelo do  do 600 kuna za gornji dio pidžame.

 | Autor: Zara Zara

Primjeri: haljina (999,90 kuna)

Najskuplji predmet u kolekciji je duga bijela negliže haljina od svile za koju je potrebno izdvojiti 1.000 kuna.  Za nas ovo je bila ljubav na prvi pogled, a jesi li ti u novoj kolekciji pronašla svog favorita?

Photo: None

Komentari 0