Moda

Zara ima još jedan viralni hit, riječ je o efektnim crnim trapericama sa štrasom

  • Crne traperice su oduvijek bile klasičan izbor u modnom svijetu, no Zara je ovom bezvremenskom komadu dala novu dimenziju dodajući efektan štras
  • Bilo da ih nosite na elegantnu večeru ili casual okupljanje, ovaj model pruža bezbroj mogućnosti za kombiniranja
  • Svojom svestranošću, udobnošću i prikladnim blještavim detaljima, ove traperice su must-have komad koji se isplati imati u kolekciji

Traperice su već sad svako toliko rasprodane, ali brojevi se neprestano nadopunjuju, stoga ako ti se sviđaju - budi pripravna kako bi na vrijeme ulovila ovaj fora komad sa štrasom koji je kao stvoren za izlaske i dnevne kombinacije u kojima želiš blistati. 

Za večernji izlazak ili elegantnu zabavu, ovaj model kombiniraj s efektnim topovima ili svilenom bluzom, a ne zaboravi niti na par visokih potpetica ili elegantnih čizama za sofisticiran, ali istovremeno opušten izgled. Ovaj outfit možeš upotpuniti i s upečatljivim nakitom poput velikih okruglih naušnica ili biserne ogrlice, a odlučiš li se za topove, mi glasamo za dugačke rukavice koje su ove sezone također veliki trend.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

S druge strane, za opušteniji, ali i dalje festive izgled, Zarine traperice kombiniraj s jednostavnom bijelom majicom ili tankim puloverom. Dodaj trendi tenisice ili chunky čizme te sve skupa zaokruži s voluminoznom bundom od umjetnog krzna.

Zara vrećasta torba Možda vas zanima Nova Zarina torba ima posebnu metalnu ručku, podsjetila nas je na poznati oblik sardine... Rubrika Moda Moda

Nadalje, iako možda na prvi pogled ne djeluju tako, ove hlače mogu se uklopiti i u poslovne kombinacije. Primjerice, možeš odabrati klasičnu elegantnu crnu dolčevitu, strogi blejzer te minimalističke salonke ili mokasinke. 

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara

Štras na crnoj boji ovom modelu dodaje dašak glamura, a složit ćeš  se s nama da je riječ o idealnom spoju za blagdanski period. Nnaravno, ove traperice nose se i u narednim mjesecima, stoga se svakako radi o odličnom shopping ulovu koji ćeš uvijek iznova moći kombinirati na mali milijun načina.

 | Autor: Zara Zara Foto: Zara (65,95 eura)  | Autor: Zara Zara Foto: Zara (65,95 eura)

Photo: Zara

Komentari 0