Moda

Zar ovo nisu najluđe cipele koje je Zara ikad imala?

Zarina nova kolekcija oborila nas je s nogu, ali nekoliko pari cipela ostavilo nas je s mnogim upitnicima nad glavom. Ne možemo se odlučili jesu li nam lijepe, ali stvarno nas zanima kako je hodati u njima.

Nema sumnje da je nova Zarina kolekcija stvarno spektukularna. Sjajno su se poigrali novim trendi bojama, materijalima i uzorcima i komadi su - za poželjeti! Ipak, svake sezone u njihovim kolekcijama postoji barem jedan komad koji na samom početku uopće ne razumijemo, a na kraju baš svi poludimo za njim. Ovog puta to bi se moglo dogoditi s jednim natikačama, jednim sandalama i jednim čizmama.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zara (449,90 kn) Tri para cipela, naime, imaju okruglu petu koja nas je na prvu potpuno zbunila. Posebice na natikačama s otvorenom petom gdje je, uz to što je okrugla, i neprirodno pomaknuta prema unutra.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zara (549,90 kn) Na kožnim sandalama peta se čini neznatno funkcionalnija jer je kuglica na samom dnu ipak preoblikovana u relativno prihvatljv oblik pete. Iako, van pete, ove sandale naprosto su nam prekrasne!

Možda vas zanima Ako je vjerovati Zari, OVO je boja jeseni 2018.! Rubrika Moda Moda  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zara (699,90 kn)

S okruglastom petom pojavljuju se i kožne čizme koje izgledaju kao da su uistinu izrađene od najfinije kože. Ne znamo bismo li u njima krenule po zimskim uvjetima, ali moramo priznati da su stvarno posebne. O udobnosti ne možemo suditi bez da ih probamo, ali ovog bismo trenutke krenule samo da utažimo znatiželju! Bi li ih ti nosila?

Photo: instagram @janko_popovic_volaric
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sneki2

    Ružno..