Moda 07. travnja 2012.

Zaposlena zasjala proljetnim bojama i dinamičnim temama

Časopis Zaposlena ovoga je proljeća zasjao pravim proljetnim bojama i dinamičnim temama. Novo i još bogatije izdanje Zaposlene predstavljeno je krajem ožujka u prodavaonici Modiane, u City Centru One.

 | Autor: Ugodnom druženju odazvala se i ministrica zaštite okoliša Mirela Holy koja je ujedno lice s naslovnice redizajnirane Zaposlene. Promociju su posjetile i predstojnica Ureda za ravnopravnost spolova Vlade RH Helena Štimac Radin, potpredsjednice Gradske skupštine Grada Zagreba mr. sc. Tatjana Holjevac i Morana Paliković Gruden te saborska zastupnica Mirela Mulić. I Lea Dekleva te Mila Elegović iskoristile su priliku i na prigodnom druženju prolistale novi broj.

Promocija je obilježena malom modnom revijom kojom su predstavljeni najnoviji proljetni trendovi brandova Betty Barclay, Sinequanone i Fairly.

Kako gošće ne bi otišle kući praznih ruku pobrinuli su se Poliklinika IMED, Paul Mitchell, Guerlain te Hotel The Regent Esplanade koji su za nagradnu igru osigurali vrijedne nagrade, dok je cvjetni studio Flower Box svakoj od uzvanica darovao ružu.

Komentari 0