Moda 06. studenoga 2013.

Zanimljiv šeširić Dite von Teese

Gulliver Image/Getty Images.

U utorak 5. studenog u Australiji je održana konjička utrka 'Melbourne Cup Day' koja je okupila brojna svjetska poznata lica. S obzirom da je dress code za konjičke utrke već tradicionalno poznat po upečatljivim ukrasima za glavu, to je objeručke prihvatila i plesačica Dita von Teese.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Zvijezdi burleske nisu strani modni izleti s dramatičnim detaljima, a ovoga puta je kao statement komad odabrala orhideju koja joj je krasila glavu. Ekstravagantni šešir s velikim cvjetovima djelo je Philipa Treacyja, koji je ujedno i Ditin dobar prijatelj te je ovu instalaciju izradio samo za nju. Plesačica je za konjičku utrka odabrala bijelu pencil suknju i pripadajući strukirani sako. Minimalizam outfita je razbila intenzivno ružičastim korzetom s detaljima od čipke, cvjetovima orhideja na reveru sakoa i već spomenutim šeširom. Upravo je slaganje boja korzeta i orhideja odlično dopunilo cvjetnu temu koju je Dita odabrala.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Poznata po svojoj porculanskoj puti i tome što je uvijek dotjerana i za ovu priliku je odabrala make up koji je postao njezin svojevrstan potpis. Oči su naglašene mačkastom linijom tuša i umjetnim trepavicama, ten je naglašen uz ružičasto rumenilo na obrazima, a točku na i je stavio intenzivno ružičasti ruž. Dita već godinama njeguje svoj retro stil, a moramo priznati kako nas uvijek ugodno iznenadi zanimljivim i efektnim detaljima.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0