Moda 07. ožujka 2013.

Žanamari Lalić u uskim kožnim hlačama

Anto Magzan/ PIXSELL.

Pjevačica Žanamari Lalić dugo se tražila, kako u svom glazbenom tako i u svom modnom stilu. Pronašla se u rocku, a moramo priznati da joj kožnjaci, crna boja i bajkerske čizme izvrsno pristaju.

 | Autor: Anto Magzan/ PIXSELL Anto Magzan/ PIXSELL U srijedu navečer u Hard Placeu u Zagrebu održana je promocija dugonajavljivanog spota za pjesmu „U ovoj sobi“ Hard Timea i Žanamari Lalić. Za ovu prigodu pjevačica se odlučila za casual rock styling u kojem dominiraju uske crne kožne hlače, crna kožna jakna ukrašena zakovicama te visoke čizme brenda Dr. Martens. Da kombinacija ne bude monotona, Žanamari ju je osvježila sivom majicom s printom benda.

 | Autor: Anto Magzan/ PIXSELL Anto Magzan/ PIXSELL Žanamari ovaj styling izvrsno pristaje – u isto vrijeme je opuštena i prirodna, a ipak zavodljiva (karta na koju pjevačica voli igrati). No, kako seksipil ovom outfitu pružaju skinny kožne hlače, a ne višak gole kože, Žanamari ne djeluje vulgarno. To je stilski pravac koji vidno odgovara pjevačici i kojeg bi trebala slijediti. Vrijeme je da Žanamari iz ormara izbaci kratke hlačice, poderane čarape i predubok dekolte – takva igra dozvoljena je eventualno na snimanju spota. Privatno, za koncerte i razne evente Žanamari treba dozirati „serviranje“ svojih atributa. Ne kaže se bezrazložno da se ipak neke stvari trebaju prepustiti mašti!

U galeriji detaljnije pogledajte styling Žanamari Lalić na promociji novog spota...

Komentari 0