Moda
1/11

Zamotajte se u trendy kimono: Nosite ga preko odjeće ili kao haljinu

Proslavite s nama povratak kimona i naučite kako ga kombinirati u glamuroznim, ali i svakodnevnim prilikama

Kada je na Gucci reviji za prethodnu sezonu pistom prošetala manekenka u ružičastoj svili s cvjetnim printom, koji je uključivao i floru i faunu, te krznenim detaljima na rukavima, to je bio podsjetnik da ne postoji mnogo ljepših komada odjeće od kimona.

 | Autor: Getty Images Getty Images

 

Taj look žene iz sedamdesetih, koja uživa u kućnom koktelu, istovremeno je jako glamurozan i dramatičan, zakopčan i seksi. Također, kimono je važan dio japanske povijesti i kulture. Najlakše ga je iskombinirati u proljeće i ljeto, kada ga jednostavno možete odjenuti preko donjeg rublja ili kupaćeg kostima, ali to ne znači da ga ne možete nositi i u hladnijim danima. Jednostavno ga prebacite preko traperica i dolčevite, što će u trenu podići tu običnu kombinaciju i podariti vam boemski look.

 | Autor: Splash Splash

Obožavaju ga i celebrityji, a nose na crvenom tepihu, ali i u dnevnim izdanjima. Uvijek zgodna Rihanna svoj je cvjetni kimono obukla kao haljinu i izgledala poput prave Hollywoodske dive, Cara Delevingne ga je stegnula velikim kožnatim remenom, dok je Kendall Jenner svog ostavila odvezanog i pustila da leprša za njom.

 | Autor: Splash Splash

Kao što i vidite, opcije su brojne, baš kao uzorci i krojevi. Pogledajte najbolje komade iz trgovina i požurite po svoj trendy kimono, idealan za nadolazeće proljetne dane, ali i za hladnije ljetne noći.

Photo: Splash news

Komentari 0