Moda

Zaljubili smo se u zeleni kaput Katie Holmes - nikad nećeš pogoditi od kuda je

  • Glumica Katie Holmes viđena je u shoppingu u njujorškoj četvrti SoHo noseći dugi mornarski kaput zelene boje
  • Nekadašnja teen zvijezda serije Dawsons's Creek iskombinirala je kaput s malom zelenom torbicom svjetlije nijanse i bijelim tenisicama
  • Našli smo i gdje ga je kupila ovaj cool zimski komad!

Već s 19 godina Katie Holmes stekla je svjetsku popularnost kada je utjelovila lik Joey Potter u popularnoj teen seriji Dawson's Creek. Od kraja 90-ih pa sve do danas, život Katie Holmes pod povećalom je javnosti, a tome je uvelike pridonio i njen brak s Tom Cruisom koji je trajao od 2006. do 2012. godine i u kojem su dobili kćer Suri. 

Katiein stil uvijek je punio stupce modnih rubrika kao savršeni primjer casual elegancije i dobrog ukusa, uvijek odmjeren, ali nikada dosadan. Prošle godine Vogue ju je proglasio najbolje odjevenom poznatom osobom i kraljicom ulične mode. Glumica tu titulu nije zaslužila time što bi skretala pozornost na sebe ekstravagantnim kombinacijama ili velikim dizajnerskim imenima, već savršenim balansiranjem između opuštenog (čitaj - pandemijskog) stila i klasičnih komada. Ako je tko uspio uspostaviti ravnotežu između udobnosti u koju smo se svi pomalo uljuljali i šika, onda je to definitivno Katie.

Možda vas zanima Katie Holmes savršeno je uklopila ovaj trendi komad iz Manga, a mi smo pronašli slične modele Rubrika Moda Moda

Upravo tim riječima može se opisati i njeno posljednje izdanje koje su uhvatili paparazzi u njujorškoj četvrti SoHo gdje je glumica uhvaćena prilikom shoppinga. Katie je za shopping odlučila obući tenisice, široke, vunene ljubičaste hlače i dugačak vuneni, zeleni kaput na dvostruko kopčanje. Styling je upotpunila malom modernom torbicom, također u zelenoj boji, no svijetlije nijanse. 

Katie i inače voli dugačke kapute i balonere koje kombinira na hlače i ravne cipele ili tenisice, a styling uvijek upotpuni upečatljivom torbom.

Ključ uspjeha i popularnosti Katinog stila zasigurno leži i u njegovoj jednostavnosti i pristupačnosti. Poznata glumica uspijeva i dalje ostati u liku "djevojke iz susjedstva" s kojom se svi mogu poistovjetiti, a njene kombinacije i odjevne komade si i priuštiti. Često kupuje u pristupačnim high street brendovima, a čak i kada nosi poznate dizajnere uspije čitavu kombinaciju učiniti nosivom i pristupačnom.

Katie Holmes u ružičastom kaputu koji ćemo obožavati ovog proljeća

Zeleni mornarski kaput nas je oduševio i krojem, ali i bojom te smo odlučili pretražiti poznate high street brendove u potrazi sa sličnim. Isti Katein kaput našli smo na stranici Manga, a cijena mu je 199 dolara.

 | Autor: Screenshot Mango Screenshot Mango

Zeleni kaput apsolutni je hit ove jesenske i zimske sezone, a i u našem MANGU ga možeš naći u brojnim nijansama i krojevima. 

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Photo: Schreenshot Bazaar

Komentari 0