Moda
Maria Huntington je zaštitno lice adidas x Marimekko kolekcije

Zaljubili smo se u novu adidas x Marimekko kolekciju, krasi je ludi cvjetni print

  • Nakon velikog uspjeha prve adidas x Marimekko kolekcije, jedva smo dočekali vidjeti što nas očekuje u novoj suradnji dva poznata brenda
  • Dvije ikone dizajna donijele su kolekciju hoodica, tenisica, trenirki, haljina, majica, jakni s cvjetnim motivom
  • Cvjetni print je kultni Unikko (mak) iz 1964. godine, sada prvi put korišten u kolekciji sportske odjeće

Omiljeni sportski brend adidas i Marimekko u svojoj drugoj suradnji stvorili su kolekciju koja će nas oduševiti svojim razigranim uzorcima i bojama - po čemu je finski brend odnovan još 1951. poznat diljem svijeta. Marimekko svoj dizajn koji uključuje cijeli opseg lifestyle predmeta danas od odjeće do tekstila za dom i posuđa prodaju u 40-ak zemalja. Savršen partner adidasu... 

 | Autor: Pr/Marimekko Pr/Marimekko Stigla je Adidas x Marimekko kolekcija o kojoj smo dugo sanjali

Ova kolekcija očekivano sadrži predivne Marimekko printeve, a zvijezda kolekcije je poznati otisak maka iz 1964. godine, pod imenom Unikko. Filozofija dizajna Marimekko neovisna je o promjenjivim trendovima. Ukorijenjena je u optimističnom načinu života i bezvremenski i funkcionalan dizajn. Kako bi zaslužili svoje mjesto u svijetu, vjeruju da svaki Marimekko proizvod treba biti kreiran tako da svojim vlasnicima donosi godine radosti i vrijednosti. Dugotrajan proizvod je i održiviji proizvod.

adidas x Marimekko kolekcija | Autor: pr/Square One pr/Square One

S lijeva na desno: Gornji dio trenirke (526 kuna), tenisice (559 kuna), majica s kapuljačom (460 kuna), tenisice (1.184 kuna)

U kolekciji ćeš pronaći sjajne oversized hoodice ukrašene Unikko mak printom, sportske haljine i donje dijelove ukrašene istim uzorkom, a poznati Marimekko uzorak proteže se čak i na adidas Ultraboost 21 tenisice. Izrađeni od kvalitetnog i udobnog materijala, ovi komadi su ekspresija razigranog stila.

adidas x Marimekko kolekcija | Autor: pr/Square One pr/Square One

S lijeva na desno: Ruksak (217 kuna), majica s kapuljačom (381 kuna), tenisice (789 kuna), jakna za trčanje (526 kuna)

Prihvaćajući predanost obje robne marke održivosti, originalnosti i osnaživanju, ključni fokus u suradnji bio je stvaranje svestranih i inovativnih komada od održivih materijala kao što je reciklirana pređa.

adidas x Marimekko kolekcija | Autor: pr/Square One pr/Square One

S lijeva na desno: Tenisice (624 kuna), ruksak oko struka (184 kune), majica (263 kune), tenisice (559 kuna)

Samo jedan pogled na ovu kolekciju razvedrit će te i pokazati ti savršenu harmonuju Marimekko uzorka i adidasove legendarne tri crte. Proizvodi nastali kao produkti ove suradnje sada su dostupni i u Hrvatskoj, a na tebi je da odabereš koji će točno komadi postati tvoji favoriti u aktualnoj sezoni.

adidas x Marimekko kolekcija | Autor: pr/Square One pr/Square One

S lijeva na desno: Sportski grudnjak (296 kuna), trenirka (460 kuna),sportski grudnjak (263 kuna), tajice (427 kuna)

U kolekciji pronaći ćeš sve od sportske do streetwear odjeće, najnovija kolekcija uključuje odvažne komade visokih performansi za trčanje, trening, biciklizam, tenis i plivanje. Cijela suradnja bazirana je oko slobode kretanja, kao i građenja najbolje verzije sebe. Upravo zbog te poruke službena kampanja dvaju brendova uključuje četiri triatlonke koje svojom sposobnošću treniranja i nastupa na više sportskih događaja ističu prilagodljivost i kreativnost koja je potrebna za razmišljanje izvan okvira.

Photo: Instagram@margotrobbieofficial

Komentari 0