Moda

Zalando otkriva partnerstvo s Rinom Sawayamom kao novom ambasadoricom dizajnerskih artikala

  • Zalando predstavlja novu kampanju dizajnerskih artikala s Rinom Sawayamom, kojom započinje ambasadorstvo tijekom 2024.  
  • Režiju i fotografije za novu ekskluzivnu kampanju potpisuje renomirana modna fotografkinja Carlijn Jacobs  
  • Zalando jača svoje područje dizajnerskih artikala otvaranjem otmjenog odredišta na web-mjestu za novi naraštaj kupaca luksuzne robe 

Zalando, vodeća europska internetska platforma za modu i životni stil, nastavlja jačati svoju ponudu dizajnerskih artikala najavom partnerstva s pjevačicom, glumicom i manekenkom Rinom Sawayamom kao novom ambasadoricom za 2024. Rinin osjećaj za stil te načini izražavanja osobnosti i umjetnosti putem mode potiču osjećaj individualnosti, a s njima se može poistovjetiti zbilja raznolika publika. Njezin neustrašiv pristup modi ne samo da odražava njezinu kreativnu viziju, već dodatno naglašava važnost autentičnosti, inkluzivnosti i pomicanja granica, koje su, uostalom, ključne vrijednosti za koje se Zalando zalaže. 

 | Autor: pr pr

Jednogodišnje partnerstvo, koje će započeti u siječnju 2024., bavit će se ključnim modnim trenucima tijekom 2024. te će uključivati blisku i autentičnu suradnju, kako bi se dizajnerski artikli koje Zalando nudi nastavili prezentirati kao vjerodostojno odredište za novu generaciju kupaca luksuznih artikala, čime se osigurava svježe, raznoliko i inspirativno iskustvo kupnje.  

Kako bi se partnerstvo proslavilo, kreativnu kampanju koju predvode žene, fotografirala je i režirala renomirana modna fotografkinja Carlijn Jacobs, dok je za stiliziranje bila zadužena Georgia Pendlebury. Kampanja pokazuje Rininu svestranu osobnost kroz jedinstvenu perspektivu. Koncept prima inspiraciju iz uspoređivanja osobnosti, katkad introvertiranih, no ponekad i ekstrovertiranih, svijetlih ili mračnih, čime se Rini pruža prostor da svijetu predstavi različite verzije sebe. Kombiniranjem kreativnih i kulturnih elemenata, kampanja dopušta Rini da predoči svu svoju osobnost dok kroči tankom granicom između stvarnosti i mašte.  

Rina Sawayama kaže: 

“Jako sam uzbuđena što mi je Zalando ponudio priliku da postanem nova ambasadorica za dizajnerske artikle. Moda je oduvijek imala, te i dalje ima iznimno ključnu ulogu u mojem životu jer potiče izražavanje vlastite osobnosti, zbog čega se ovo partnerstvo činilo sasvim logičnim. U bliskoj suradnji s inspirativnim timom kreativki u okviru ove kampanje imala sam slobodu pokazati različite aspekte svoje osobnosti. Uzbuđena sam što ću imati priliku surađivati s brendom koji dijeli moje vrijednosti i viziju te se radujem vidjeti što će nam ova godina sve donijeti.” 

 | Autor: pr pr

Također, kampanja označava pokretanje novog, proširenog iskustva za dizajnerske artikle uz Zalando – poseban prostor koji pruža novi pogled na inspiraciju dizajnerskim artiklima. Kao luksuzni dio u digitalnoj robnoj kući Zalando, novo odredište za dizajnerske artikle nudi kako renomirane tako i nove marke, prikazujući atraktivan sadržaj i inspirira potrošače na to da istraže i izraze svoje autentične osobnosti putem modnih odabira. 

Lena-Sophie Röper, direktorica odjela za dizajnerske i luksuzne artikle u Zalandu, kaže:  

„Oduševljeni smo što je Rina Sawayama naša nova partnerica jer s njome dijelimo istu viziju autentičnosti putem mode. Osim što ćemo pokrenuti ovo partnerstvo, nastavit ćemo jačati položaj koji Zalando zauzima u prostoru dizajnerskih artikala putem našeg iskustva dizajnerskih artikala na web-u, čime će postati preferiranim odredištem nove generacije kupaca luksuznih artikala.” 

 

Photo: pr

Komentari 0