Moda

Zakorači u ljeto s novim cipelama: Ove preslatke pink sandale čekaju da ih osvojiš!

  • U tijeku je miss7 Ljetni giveaway u sklopu kojeg te na našem Instagram profilu darujemo super nagradama za ljeto
  • I danas za tebe imamo genijalnu nagradu koju ćeš poželjeti osvojiti - prekrasne pink sandale koje ti poklanja Planet obuća!
  • Ove pink ljepotice plijene pažnju poput magneta, a istovremeno su toliko svestrane da se s lakoćom uklapaju u baš svaku odjevnu kombinaciju

Roza Barbie boja ovog je ljeta najpoželjnija nijansa ženskih sandala idealna za nošenje na ludim ljetnim partyjima i na sređenom outfitu za špicu. Slatke i šarmantne, a istovremeno zavodljive i seksi, ove roze sandale branda Nina fashion iz Planet obuće jednostavno su nezaobilazne za trendi ljetni stajling. 

Njene udobne i atraktivne geometrijske blok pete visoke su 6 cm, što daje savršen izgled elegantne ženstvene siluete udružen s mekim i gipkim tabanicama pa možeš bezbrižno plesati cijelu noć i pritom uživati u svom udobnom i besprijekornom trendi stajlingu.

 | Autor: Planet obuća Planet obuća

Sandale na blok petu omiljen su odabir ljetnih elegantnih i casual kombinacija zbog svoje udobnosti i atraktivnog izgled, a možeš ih isfurati i na posao, uz elegantno sivo, bijelo ili crno odijelo. Genijalno će izgledati i u kombinaciji s ljetnim haljinicama i suknjama, ali i u basic kombinaciji kao što su traperice i obična bijela košulja.

Sada kada smo ti dali ideju kako ih nositi ovo ljeto, sigurno ih još više želiš uvrstiti u svoju kolekciju! Ako ih želiš osvojiti, vremena imaš do sutra u 16 sati, a sve što trebaš napraviti kako bi ušla u ''bubanj'' za izvlačenje nagrade je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @planetobuca, lajkati objavu nagradnog natječaja i u komentaru označiti osobu za koju si sigurna da bi voljela osvojiti ovu nagradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Objavu možeš i podijeliti na svom IG storyju te je poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Nagradni natječaj na Instagramu traje do 24. lipnja 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Boris Scitar/PIXSELL