Moda 15. listopada 2014.

Zaigrana i raskošna kolekcija Aleksandre Dojčinović

Grgur Žućko/PIXSELL.
1/43

Sad već tradicionalno poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović i njen brend Lei Lou otvaraju Perwoll Fashion.hr samostalnom revijom koja se održala u utorak 14. listopada na Zagrebačkom Velesajmu.

Aleksandra je predstavila kolekciju za sezonu jesen/zima 2014./2015. u kojoj su, očekivano, dominirale haljine, kaputi i torbice koje su posljednjih sezona postale tražena roba.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL Dizajnerica se poigrala s materijalima tako da smo na pisti mogli vidjeti neočekivano materijalima raznoliku i zbog toga dinamičnu kolekciju. Pamučna i viskozna čipka, ovčje i umjetno krzno, svila, brokat i bukle odlično zajedno funkcioniraju i pridonose jednoj od najraskošnijih kolekcija koje je Aleksandra do sad prikazala.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Raskoš je vidljiva i kroz igru sa samim materijalima. Novost u njenoj ponudi je takozvana 3D čipka, odnosno apliciranje više slojeva čipke jednu na drugu zbog čega čipkaste haljine djeluju snažno i bogato, a ne samo romantično i nježno.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL Od Aleksandre smo navikli gledati prije svega minimalistične haljine koje su lišene bilo kojeg ukrasa ili upečatljivog detalja, osim remena ili male mašne.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Zbog toga je odabir bogatih i upečatljivih detalja bio iznenađenje. Istaknuti gumbići, 3D čipka, umetnuti i sjajni materijali odlično su se uklopili u njen stilski izričaj, ne narušavajući ono po čemu je poznata – ženstvenu eleganciju.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL Osim što je ovo jedna od najraskošnijih kolekcija, može se reći da je ovo jedna od najopuštenijih njenih kolekcija. Pri tome mislimo na girly touch koji se proteže kroz skoro sve predstavljene modele.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell Klasični ženstveni modeli ovaj put su pali u drugi plan, a zamijenile su ih mladenačke i pomalo razigrane kreacije, kraće dužine i zanimljivo poigravanje s volanima. A ta mladenačka razigranost dobro joj pristaje!

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL U galeriji detaljnije pogledajte novu kolekciju Aleksandre Dojčinović...

Što nam je sama dizajnerica rekla u kolekciji, provjerite u backstage reportu. Tko je sve pratio njenu reviju iz prvog reda, pročitajte ovdje.

Komentari 0