Moda

Zadar dobio novo modno shopping središte

Sportina Group je proširila svoje poslovanje na prvi dan proljeća otvarajući vrata šest novih modnih trgovina u shopping centru Supernova Zadar

Zadar se može pohvaliti da je bogatiji i za nove svjetske modne "monostore" trgovine: Armani Exchange, Superdry, Six i Parfois, upravo zahvaljujući Sportina grupaciji kao franšiznom partneru za Hrvatsku. Otvaranje novih trgovina predstavlja jubilej za Sportina Group na hrvatskom tržištu s ukupno otvorenih sto trgovina.

 | Autor: Promo Promo

XYZ Premium Fashion Store modna je destinacija za sve ljubitelje mode i savršenih kombinacija! Impresivna arhitektura trgovine i pažljivo odabrani asortiman poznatih modnih marki zaštitni su znak trgovine XYZ. XYZ nudi neograničene mogućnosti stvaranja i izražavanja individualnog stila s najboljom kombinacijom modnih marki kao što su Antony Morato, Armani Exchange, Boss, Emporio Armani, Furla, Fracomina, Hugo, Karl Lagerfeld, Michael Kors, Missguided, LOVE Moschino, Polo Ralph Lauren, Schutz, Silvian Heach, Superdry, Trussardi Jeans i drugi.

 | Autor: Promo Promo

Sportina je dokazala kako je pravo modno carstvo kvalitetnih dizajna i materijala. Svjetski poznati modni dizajneri su izabrali novu Sportinu za izložbu svojih najboljih kreacija, što je doista čini premium trgovinom. U novoj Sportina trgovini Zadrani će uživati u modnim komadima sljedećih brendova: EDC by Esprit, Police 883, Parfois, Morgan, Jack&Jones, Tom Tailor, Marx, Only i Vero Moda.

Photo: Promo

Komentari 0