Moda
Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom 1/18 Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom Dočekajte zimu u ružičastom

Zaboravite pravila: Dočekajte zimu u ružičastoj

Kad zavladaju temperaturni minusi, treba vjerovati u ružičastu, baš kao što je rekla legendarna Audrey Hepburn

Zaboravite sve što ste znali o jesenskim i zimskim bojama. Ove godine dizajneri i modni znalci natjerali su nas da izađemo iz okvira te pastelne nijanse ne ostavimo u ormaru do sljedećeg proljeća. Ipak je i najveći svjetski autoritet kad su boje u pitanju - Pantone, još u studenom prošle godine za 2016. najavio tzv. Rose Quartz kao boju godine, a tko smo mi da proturječimo. Bilo da se u ovu Barbie nijansu odjenete od glave do pete ili je nosite samo na pokojemu modnom detalju, bit ćete u trendu ako joj date priliku ove sezone.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ružičasta u svim oblicima i nijansama vladala je ovogodišnjim modnim pistama. Alexander Wang dao joj je nešto “oštriju” notu kombinirajući ružičaste hlače s prozirnom, pomalo punkerskom majicom. Kaputi s potpisom dizajnerice Monique Lhuillier sve su što vam treba ove sezone, vjerujte nam. Na pisti su manekenke prošetale u ovim modelima u kombinaciji sa sjajnim zelenim hlačama ukrašenim cvjetićima i plavom bluzom kojoj kragnu krase svjetlucavi kristali. Baby pink u najluksuznijem izdanju gledali smo i na domaćoj pisti. Dizajnerski dvojac eNVy room kombinirao ju je s crnom i bijelom, a zbog satenskog je izdanja rezultat vrlo glamurozan.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

Ovakvi ružičasti modeli nisu rezervirani samo za kakve glamurozne večeri ili crveni tepih. Sjajno će izgledati u paru s čupavom bundom kao styling za doček Nove godine ili za dane kad se jednostavno osjećate posebno glamurozno. Satenske slip haljine trendseterice ove sezone nose i na neočekivane načine s gornjim dijelom trenirke, a ovom stylingu fali još neki kaputić, naravno u ružičastoj, ako mislite šetati adventskim sajmovima.

 | Autor: Rex Rex

Moto: u ružičastoj od glave do pete predlaže i modna kuća Tibi, koja je odlučila da je ove sezone hit ona nijansa ružičaste s primjesama boje breskve. Ako se njih pita, nosi se u “tankom” izdanju pa je ovdje slojevito oblačenje imperativ ne želite li se smrznuti na zimskim minusima. Jarkoj nijansi ružičaste priliku je dao i Hugo Boss. Midi haljina s asimetričnim ukrasima svidjet će se ljubiteljicama klasike koje za blagdane ipak žele isprobati nešto drukčije.

Jarkoružičasta odlično se slaže s crnom, ali i drugim nijansama ružičaste, bojom mente i plavom, kao što možete vidjeti na haljini Anne Dello Russo.

 | Autor: Rex Rex

Bez brige, u ovoj boji ne morate izgledati kao kraljevna koju treba spasiti. Kombinirate li je s metalik detaljima ili crnom kožom, izgledat ćete poput opake street style kraljice. Za ovu sezonu također predlažemo da vam se u ormaru nađe i jedna čupava ružičasta bunda koja će upotpuniti sve tamne zimske stylinge, a kako biste razbili zimsko sivilo, nabacite još boja, posebno ako su pastelne. Cvjetići su isto poželjan dodatak kad je ružičasta u pitanju, a isto misli i talijanski div - Gucci. 

Za svakodnevna izdanja ipak mislimo da je najbolje kombinirati ružičastu s drugim “mirnijim” nijansama ili bojom devine dlake. Nabavite slip haljinu u nježnoj ružičastoj, nosite je na predimenzionirani džemper i glomazne gležnjače.

 | Autor: Rex Rex

Cure koje vole romantičan i ženstveni stil odijevanja neće pogriješiti ako ružičastu nose u obliku ružica ili najromantičnije haljine s volanima u ovoj boji. I na kraju, niste li ipak neki ljubitelj ružičastog i previše vas podsjeća na dane kad ste bile djevojčice, potražite fora modne dodatke u ovoj boji. Od cipela, preko privjesaka za ključeve, kapa, rukavica i šalova, do torbica koje ćete odmah poželjeti u svojoj kolekciji, ružičasti modni dodaci popravit će vam dan... Pogotovo onaj tmurni zimski.

 | Autor: Rex Rex

Ne brinite se, nije zima potpuno obojena u pastelne tonove, i vi koji volite crnu, sivu, smeđu i sve ostale nijanse ovoga godišnjeg doma, nećete ispaštati. Ali zaista je pravo osvježenje da su napokon i zimi ove boje u trendu. To dokazuju i high street brendovi koji ove sezone u svojim ponudama imaju barem po jedan dugi kaput u svijetloružičastoj i slatke baršunaste mini haljine.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

U galeriji donsimo odlične styling i shopping prijedloge.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0