Moda

Zaboravi "ružne" božićne pulovere! Stižu ružne tenisice

Vraćanjem u modu "tenisica za tate", modna industrija kao da je poludjela za tenisicama koje su, hm, ne baš prelijepe. Dovoljno je obući bazičnu dnevnu odjeću, a na noge ove simpa tenisice da budeš u trendu

Ruku na srce, "ružni božićni puloveri" još nam nisu dosadili. Nosit ćemo ih i na posao, i na druženja s prijateljima, a ako se ukaže prilika za zimski spoj na slijepo, i tamo! No, svoj božićni pulover sigurno ne možeš nositi na jedno - u teretanu i na sportske terene. Zato za lude obožavatelje vježbanja i Božića dizajnirane su "ružne božićne tenisice".

S potpisom brenda Brooks Running, ove tenisice namijenjene su baš pravim trkaćim entuzijastima. Ovo je blagdanska verzija njihova popularnog modela za trčanje Levitate 2 koji košta 150 dolara (gotovo 1000 kuna!). Već po cijeni vidiš da ove tenisice nisu nikakva marketinška šala, nego je riječ o luksuznoj blagdanskoj obući!

 

A post shared by Brooks Running (@brooksrunning) on

Uzorak je tipičan božićni, vezice izgledaju kao božićne prugaste lizalice, a na njih su dodani i mali zvončići. Dok trčiš možeš i zvoniti, zar ne, kao jelenovi koji vuku saonice Djeda Mraza! Osim ako si u teretani. Ne želiš valjda izazivati bijes lokalnih bildera zbog svoje lude zvonjave?

Možda vas zanima Božićna kosa - bizaran trend koji nas u isto vrijeme oduševljava i plaši Rubrika Beauty Beauty
 

A post shared by Brooks Running (@brooksrunning) on

Model Levitate 2 ima dobru potporu i jastučiće, pa će i manje vješti trkači se u ovim božićnim tenisicama snaći. Budi sigurna da će se naći koji entuzijast s "ružnim božićnim tenisicama" i na zagrebačkom Advent Runu 2018.!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0