Moda

Zablistaj u novogodišnjoj noći uz 4 ultimativne blagdanske kombinacije!

  • Jesi li spremna za najluđu noć u godini?
  • Najomiljeniji mjesec u godini već nam je na izmaku, ali to ne znači da nezaobilazne festive kombinacije prestaju
  • Pronađi svoju idealnu kombinaciju koja će ti savršeno pristajati!

Svi smo u potrazi za modelima u kojima ćemo zablistati i proslaviti ostatak najveselijih blagdana, a kako bi ti olakšali ovogodišnji odabir, donosimo ti 4 Imperial kombinacije uz koje ćeš se osjećati posebno.

ROMANTIČNA ZAUVIJEK  | Autor: PR/Imperial PR/Imperial Never a gala without a dress! Nepogrešiv odabir svake blagdanske kombinacije su upravo haljine. Bile one mini, midi ili maxi, svakako će ostaviti trag i donijeti sa sobom dozu elegancije i profinjenosti. Ako si za pravi NYE party look odaberi onu koja zrači šljokicama, a ako ciljaš na holiday style tu će haljine s crvenim detaljima upotpuniti priču. Neizostavne su i male crne haljine koje su uvijek odličan odabir. 

ELEGANTNA ZA SEBE   | Autor: PR/Imperial PR/Imperial Odijela predstavljaju eleganciju i ženstvenost u jednom. Kvalitetni materijali, predivni detalji i raznovrsni krojevi nepobjediv su spoj za idealnu blagdansku kombinaciju. Kombiniraj ih uz prave modne detalje - atraktivan nakit, upečatljive cipele i nezaobilazne torbice. 

Kratke hlačice kao trend za zimu Možda vas zanima 3 zimska outfita kojima fashionistice u duši ne mogu odoljeti Rubrika Moda Moda

FRAJERICA U DUŠI  | Autor: PR/Imperial PR/Imperial Probudi pravu sebe i uđi u Novu kao prava fashion cura. Kombiniraj naizgled nespojive komade, razne uzorke i dezene te upečatljive modne dodatke. Igraj se i s dužinama i veličinama materijala. Imperial ti donosi komade koje moraš imati u svojoj frajerskoj kolekciji! Budi odvažna i eksperimentiraj! 

LEVEL OF CLASSIC  | Autor: PR/Imperial PR/Imperial Klasiku s dozom profinjenosti biramo uvijek. Idealan izbor za sva casual blagdanska druženja su kombinacije u kojima se osjećamo ugodno. Mi glasamo za suknje i sakoe u raznim dezenima, kombinirane s jednostavnim bluzama, nadopunjene s cool modnim detaljima i nezaobilaznim čizmama za pravi festive look.

Ne zaboravi se pripremiti i za gledanje vatrometa uz naš najtopliji teddy kaput. Zaogrni se najmekšim zagrljajem i izgledaj fashion i u najhladnijim danima. Sve komade možeš pronaći u Imperial prodavaonicama te na Brands&Trends webshopu.

Možda vas zanima Lifestyle trendovi koji će vladati 2022. godine: što nas čeka u svijetu mode, ljepote i hrane Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR/Imperial

Komentari 0