Moda

Zabavne torbice koje sami sastavljate prema raspoloženju

Pusti mašti na volju i tratinčicama svih boja ukrasi torbicu i natikače. Veseli talijanski brend O bag u Hrvatskoj je predstavio kapsulnu kolekciju za ljeto Obag Flower Power

Talijanski brend O bag osim po sjajnom dizajnu proslavio se i time što su njegove torbice i drugi asesoar napravljeni po principu "mix and match". Odnosno, dijelove možete kupovati zasebno pa, recimo torbicu uskladiti s odjećom, dijelom dana, raspoloženjem, a od početne "klasične" O bag torbice nastale su i O bag mini, O bag beach, O pocket, O basket, O chic, O city, O folder, neke limitirane kolekcije, još više boja i još više asesoara.  

 | Autor: Ines Ljubetić Fišer Ines Ljubetić Fišer

Ova velika sloboda u kreiranju vlastitog stila (uz sjajan dizajn i žive boje) privlači kupce diljem svijeta tako da O Bag nakon samo osam godina postojanja ima dućane u čak 55 zemalja svijeta. Poklonike, a i one koji će to tek postati u tri hrvatska dućana namamit će nova, tek predstavljena kapsulna kolekcija Obag Flower Power. Uz pomoć novih originalnih modnih dodataka možemo transformirati vlastitu (ili novu?) Obag torbicu i natikače odnosno ukrasiti je cvijetićima trantičice. Ukrasi su dostupni u dvije veličine i 14 boja, a torbice i natikače personaliziraju se na licu mjesta.     | Autor: Ines Ljubetić Fišer Ines Ljubetić Fišer  Predstavljanje najnovije kolekcije nisu propustile ni Tihana Harapin-Zalepugin niti modna vizažistica Sanja Agić.

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Ines Ljubetić Fišer

Komentari 0