Moda

Wow! Jesenska kolekcija cipela J.Lo x Zanotti je tu!

Zar ovo nije genijalno? Sve cipele iz jesenske kolekcije J.Lo x Giuseppe Zanotti dobile su imena po njezinim ulogama iz filmova

Jennifer Lopez i Giuseppe Zanotti ponovno spremaju zajedničku kolekciju, a kad ti kažemo da su cipele apsolutno očaravajuće, ne pretjerujemo ni malo! Capsule kolekcija za jesen 2017. sadrži sve od čizama iznad koljena pa do kristalnih gležnjača i ultra visokih sandala. 

Ono što nas je posebno oduševilo je činjenica da su baš sve cipele iz kolekcije dobile imena po ulogama i likovima koje je J.Lo glumila tijekom svoje karijere. S druge strane, ako želiš neki model iz kolekcije, predlažemo da počneš štedjeti jer ove cipele nisu nimalo jeftine. Cijene se kreću od 1,495 dolara pa sve do 2,795 dolara, ali jedan pogled na ove cipele govori nam da će se investicija itekako isplatiti. 

 | Autor: Giuseppe Zanotti Giuseppe Zanotti Harlee

Super seksi sandale naprosto vrište Jennifer Lopez. Dobile su ime po liku iz TV serije "Shades od Blue", a sandale dolaze u crnoj i bež boji.

 | Autor: Giuseppe Zanotti Giuseppe Zanotti Puchi

Predivne gležnjače s metaliziranom, ukrašenom potpeticom dobile su ime po ulozi J.Lo u filmu "El Cantate". Fun fact: u ovom je filmu Jennifer glumila zajedno s bivšim mužem Marcom Anthonyjem, s kojim ima blizance Emmu i Maxa. 

 | Autor: Giuseppe Zanotti Giuseppe Zanotti Gertie

Gertie je dobila ime po ulozi Jennifer u filmu "Djevojka iz Jerseyja", a ove super fancy gležnjače možda su nam čak i favorit iz kolekcije! 

 | Autor: Giuseppe Zanotti Giuseppe Zanotti Marisa

Wow! Čizme iznad koljena na vezanje dolaze u sivoj i crnoj varijanti, a ime su dobile po liku iz romantične komedije "Dogodilo se na Manhattanu". 

Šteta što s cipelama u paketu ne dolaze i noge od J.Lo...

 

Photo: Giuseppe Zanotti

Komentari 0