Moda

Imamo 3 modna prijedloga za hladne dane u kojima ćeš ove zime izgledati odlično

  • Odijevanje zimi mnogim ženama zadaje probleme jer, osim kombiniranja modnih komada, moraju voditi računa o vrlo niskim temperaturama
  • I dok mnogi tvrde da nije moguće izgledati stylish dok je vani jako hladno, mi imamo dokaze koji će te uvjeriti u suprotno
  • Neovisno o stilu kojega preferiraš, brojni su načini kako izgledati dobro, a da ti pritom bude toplo - imamo nekoliko prijedloga

Polako se približavamo prosincu, mjesecu kojega obilježavaju niske temperature i već sada počinjemo razmišljati što ćemo nositi tijekom narednih mjeseci. Pravila su sljedeća: sve mora biti toplo, udobno i jaaako stylish! Kako bi ti kreiranje takvih outfita u zimskim mjesecima bilo znatno lakše, u nastavku donosimo tri dobitne kombinacije koje ti mogu poslužiti kao modna inspiracija: 

Upečatljivi detalj

Traperice, pulover, kaput i gležnjače efektan su modni spoj koji se krije u ormaru svake trendseterice i uvijek izgleda odlično. Naime, ljepota pojedinih bazičnih komada očituje se upravo u mogućnosti da istovremeno izgledaju klasično i vrlo elegantno. Tako će jednostavne traperice i pulover izgledati stylish ako ih kombiniraš uz nekoliko trendi detalja poput ukosnica s "biserima", kožnih rukavica i torbe zanimljivog dizajna. Kako bi se tvoj outfit dodatno istaknuo u masi, cijelu kombinaciju "podigni" kaputom u upečatljivoj nijansi i, vjeruj nam - nećeš proći nezamijećeno. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: rukavice Mango (169,90 kn); kaput Zara (499,90 kn); pulover Bershka (189,90 kn); gležnjače Stradivarius (229,90 kn); traperice Bershka (179,90 kn); ukosnice Stradivarius (49,90 kn); torba Mango (599,90 kn)

Dašak francuskog chica

 Francuskinje su poznate po istančanom modnom ukusu pa ne čudi što nerijetko prepisujemo njihove stilske formule i uklapamo ih u svoje outfite. Spoj ležernog, šarmantnog i trendi izgleda spoji u zanimljivi outfit kojim dominira karirana crvena pencil suknja. Uskladi je uz bijelu vunenu dolčevitu, crni kaput i popularne čizme do koljena u bež nijansi. Za izgled prave Parižanke, cjelokupni styling zaokruži neizostavnom beretkom i parom elegantnih naušnica koje se savršeno uklapaju u ovu modnu priču. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: suknja Zara (299,90 kn); beretka Mango (129,90 kn); pulover Stradivarius (199,90 kn); naušnice Zara (99,90 kn); čizme Zara (799,90 kn); kaput Stradivarius (499,90 kn)

Udobno i opušteno

Jakna s krznom, udobni pulover, traperice i tople čizme dovoljni su da ove zime kreiraš potpuno opušteni zimski look u kojemu ti neće biti hladno, a izgledat ćeš odlično. Ako tome dodaš trendi vunenu kapu, par okruglih naušnica i torbu u dovoljno upečatljivoj boji, spremna si za poziranje pred objektivima street style fotografa. Ove sezone vrlo su popularne čizme na vezanje koje savršeno upotpunjuju svaki styling i daju mu cool izgled. Kombiniraj ih uz gore navedene komade, poigraj se bojama i uzorcima i opušteno uživaj u zimskim danima. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: hlače Zara (229,90 kn); ruksak Stradivarius (119,90 kn); pulover Pull & Bear (149,90 kn); čizme Mango (699,90 kn); kapa Stradivarius (69,90 kn); naušnice Mango (69,90 kn); jakna Mango (899,90 kn)

Osim za posao, đir po gradu ili kavu s frendicama, ova tri outfita možeš "isfurati" i za uživanje na zagrebačkom adventu, baš kao što su to učinili i dobitnici Jamnica nagradne igre. Pitaš se o čemu je riječ? Jamnica je i ove godine organizirala slanu i slatku turu za čak 20 sretnih dobitnika, koji su mogli uživati sa svojim pratnjama u različitim delicijama, a ovdje možeš pročitati i što su rekli o njima. 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Instagram @negin_mirsalehi
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • yazika

    Sve perfektna!