Moda
Miu miu čarape za 5800 kuna

Vrijeme je za tople čarapice. Kako ti se sviđaju ove dizajnerske - vrijede prosječnu hrvatsku plaću?

  • OK, čarape su važan dio odjeće i svi mi volimo fine, udobne, meke, nježne, tople, vunene čarape
  • OK, volimo i da naše čarape izgledaju lijepo, a mnogi uživaju i u raznim otkvačenim i ukrašenim čarapama 
  • Je li moguće da ovaj Miu Miu par čarapa vrijedi jednu prosječnu hrvatsku mjesečnu plaću?

Kako dolaze hladniji dani, sve češće bacamo pogled prema ladicama te razmišljamo o toplim vunenim čarapama. „Imam li još one od prošle zime? Ili moram u kupovinu? Baš sam neki dan vidjela jedne fora…“ OK, kad je riječ o kupovini, većini nas pojavi se ekspresno smiješak na licu.

A zatim krećemo surfati bespućima Interneta u potrazi za komadima (odjeće) koje ćemo kupiti – u ovom slučaju, škicnule smo malo kakvih novih modela čarapa ima. I nemalo se šokirale kad smo naišle na ovaj Miu Miu par čarapa koji košta, vjerovala ili ne, 5800 kuna!  Da, dobro si pročitala: jedan par vunenih Miu Miu čarapa doista košta poput dva nova sasvim dobra modela mobitela!

Otkrivamo ti gdje već sad možeš naći najslađe božićne čarapice i probuditi u sebi blagdanski duh

 | Autor: Miu Miu Miu Miu  OK, priznajemo da izgledaju fora i slažemo se proizvođačem kad objašnjava: „Davno su prošli dani kada je trebalo sakrivati čarape. I ne možemo biti zahvalniji na tome. Možeš  li zamisliti da ne možeš pokazati ovaj Miu Miu par? Dosadno, zar ne?“ 

Jednostavan i originalan trik: Kako preklopiti i posložiti čarape te uštedjeti hrpu prostora

Ove čarape su doista zabavne da nisu vrijedne nošenja hlača, čak i ako kad se približi hladnije vrijeme. Neodoljivi dizajn sa šljokicama također će olakšati odijevanje ove jeseni (i nečiji novčanik). Čarape Miu Miu obavljaju sav posao. Mogu se nositi sa bilo čime, od zdepastih mokasina, platformki, čak i Birkenstockica. Imaju sposobnost pretvoriti vreću za smeće koja se nosi kao haljina u izgled s modnih pista, i iskreno, nema mnogo stvari koje posjeduju takvu moć.

 | Autor: Miu Miu Miu Miu

Doista, jedini pravi nedostatak je to što koštaju 5800 kuna, što je otprilike 5750 kuna više nego što su mnoge od nas ikada u životu potrošile na par čarapa ma kako fine bile…

Photo: Pr/prettycactus

Komentari 0