Moda

Vrhunski brendovi u pola cijene

Ljetno sniženje prava je prilika za dopunu garderobe kvalitetnijim komadima odjeće i obuće te modnim dodacima. Upravo to nude trgovine Centra Kaptol

Ljetno sniženje prava je prilika za dopunu garderobe kvalitetnijim komadima odjeće i obuće te modnim dodacima. Upravo to nude trgovine Centra Kaptol. Tamo sada dijelove proljetnoljetnih kolekcija možete pronaći snižene čak 50 posto.

Takav popust čeka vas u Seventyju, IKKS-u i The Core Kidsu. Odlične stvari snižene 40 posto sada se nude u Gantu, Marelli i Makamu. Trgovine su to u kojima se može zaokružiti svaki styling potreban za ljeto – od onog za posao do onog za večernji izlazak. Pri razotkrivanju dragocjenosti koje nude ljetna sniženja, dobro je zaviriti i u Stefanel te Nebo.

Mušku obuću u pola cijene trenutačno nude Armani Jeans i Tommy Hilfiger. Zagrepčani te njihovi gosti koji se tek spremaju na more, stvari za plažu i rekreaciju mogu nabaviti na ljetnom sniženju u Skinyju, Palmersu i Run & Treku. Jedan od obveznih modnih dodataka kako za šetnju vrućim gradskim asfaltom, tako i šetnicama uz more, su sunčane naočale. Optički centar Bilić Vision sada jedan dio svojeg asortimana nudi snižen između 20 i 70 %.

Onima kojima su ladice i ormari puni odjeće i modnih dodataka, možda dobro dođe kakva sitnica za dom. Predmeti za kuću s potpisom slavnih dizajnera uz posebne ljetne popuste nalaze se na policama Et cetere i Home Sweet Homea.

Osobama istančanoga životnog stila Centar Kaptol preporučuje da kupnju završe u Bonkulović delikatesama. Trgovina je to koja nudi mnoge gurmanima diljem svijeta dobro poznate proizvode. Među njima su vina, pršuti i sirevi – sve što je potrebno za nezaboravnu ljetnu večeru.

Dodatne informacije o ponudi Centra Kaptol potražite na njegovoj internetskoj i facebook stranici.

Photo: Centar Kaptol

Komentari 0