Moda

Vremešni par sa špice pokazao je zavidnu modnu osvještenost. Ona je čista elegancija, on pravi cooler

  • Prohladno vrijeme ni proteklog vikenda nije spriječilo strastvene kavopije da u druženju u srcu grada uživaju na omiljenim  terasama, a ljubiteljice mode iskoristile su ovu priliku da prošeću najbolje jesenske komade
  • Među mnogim zapaženim kombinacijama, posebno su nam za oko zapeli dama u bezvremenskoj kombinaciji koja odiše elegancijom i klasikom i njezin partner u kožnjaku
  • Njezin sjajni outfit primjer kako s dobro odabranim dodatcima podići kombinaciju, a njegov kako su traperice i kožna jakna vječni komadi. Bez obzira na godine...

Baš svakog vikenda na zagrebačkoj špici, neovisno o vremenskim (ne)prilikama, imamo zadovoljstvo svjedočiti najzanimljivijoj  modnoj reviji na otvorenom, pa ni proteklo subotnje jutro u duhu pravog jesenskog ugođaja nije bilo iznimka. Prohladno vrijeme nije spriječilo strastvene kavopije da u druženju u srcu grada uživaju na svojim omiljenim terasama, a ljubiteljice mode iskoristile su ovu priliku da prošeću svoje najbolje jesenske komade.

Topli kaputi, elegantni baloneri, kožne jakne i sofisticirani sakoi defilirali su špicom, prkoseći sivim oblacima i niskim temperaturama, a mnogi su ih upotpunili svilenim maramama i šalovima, elegantnim šeširima, kožnim čizmama i gležnjačama te, dakako, najzanimljivijim dizajnerskim i high street torbicama, pokazavši svu raskoš modnih detalja i slojevitih stylinga.

Možda vas zanima Uz ubojito dobre kaubojke mlada je dama sa špice složila fantastičan styling Rubrika Moda Moda

Među mnogim zapaženim kombinacijama, posebno nam je za oko zapela dama u bezvremenskoj kombinaciji koja odiše elegancijom i klasikom. Military jaknica s dvorednim kopčanjem i zlatnim gumbima koja odiše vojničkom preciznošću sjajno je utjelovila bezvremensku eleganciju i moderan dizajn, a prolaznica ju je odlično uparila s klasičnim crnim hlačama koje vizualno izdužuju figuru. 

 | Autor: Pixsell/Luka Batelić Pixsell/Luka Batelić Foto: Pixsell/Luka Batelić

Ono što je ovaj styling posebno podiglo su modni detalji u krem i crvenoj boji. Crvene salonke, kao klasičan izbor s kojim se rijetko može pogriješiti, savršeno su se uklopile s minimalističkom Mango krem torbom, čineći kombinaciju izuzetno modernom i upečatljivom. Kontrast između neutralnih tonova jakne i hlača te odvažnih crvenih potpetica dao je cijeloj kombinaciji poseban pečat, podsjetivši kako je jesen idealno vrijeme za modne eksperimente, ali i za povratak klasičnim komadima koji nikad ne izlaze iz mode.

Ruku pod ruku, doslovno, ali i u prenesenom značenju, uz ovu modno osvještenu damu ide i njezin životni suputnik koji je za ovu prigodu i sam odabrao par bezvremenskih klasika muške mode - isprane svjetlo plave slim fit traperice i uvjerljivo najkulerskiji komad koji je za muškarce ikada dizajniran - motorističku jaknu od crne kože. 

Ovi sjajni bezvremenski outfiti odlični su primjeri kako s nekoliko dobro odabranih statement komada i modnih dodataka možemo  podići i najjednostavnije kombinacije, a par sa špice uspješno je spojio (sportsku) eleganciju, udobnost i modnu odvažnost na najbolji mogući način, dokazavši još jednom da su godine samo broj i da mladolike kombinacije i igranje modom nipošto nisu rezervirani samo za one najmlađe. Naša im redakcija daje čistu peticu!

Možda vas zanima Nisu samo za mlade djevojke ili posebne prigode: dama iz Splita je prozirnu suknju odabrala za šetnju gradom Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Luka Batelić

Komentari 0