Moda

Vraća se najs buvljak! Na Jarunu pronađi second-hand odjeću i novu kolekciju brenda ‘Pišem ti po zidu’

  • Prošle godine osvojili su zagrebačku second-hand scenu modnim buvljacima za žene, ali i muškarce
  • Ovogodišnji buvljak pod nazivom „NAJS BUVLJAK“ ugostit će i poznati brend majica “Pišem ti po zidu”
  • Posjeti ga na Jarunu u sklopu Food truck festivala četvrtkom, 3. i 10. rujna, od 16:00 do 20:00h.

Najs buvljake volimo jer su savršen spoj second-hand vintage i mainstream odjeće, obuće i modnih dodataka poznatih modnih brandova za žene, ali i muškarce! Komadi su dobro probrani i očuvani, a cijene povoljne. Bilo da tražiš mušku ili žensku odjeću, trendy ili vintage komade, u ponudi svatko može pronaći nešto originalno za sebe. Ove godine imaš jedinstvenu priliku kupiti i majice poznatog brenda Pišem ti po zidu, koji će predstaviti svoju novu kolekciju.  | Autor:

Najs buvljak okuplja modne zaljubljenike koji imaju višak odjeće u ormaru. Ovo je prilika da zgrabiš dobro očuvane komade poznatih brandova, kao što su ZARA, Mango, Pull&Bear, H&M, Asos...Također, uz poznate modne brandove i trendi komade, možeš pronaći i vintage second-hand komade izlagačica koje su već osvojile zagrebačku vintage scenu. Ali, tu je i muška second-hand odjeća. Naimena prošlom buvljaku “Kupi muški” dokazano je da i muškarci vole second-hand. Stoga i ovaj puta u ponudi imaju i odjeću, obuću i modne dodatke za muškarce i žene.

 | Autor:

 

I, iskoristi i ovu priliku prekrasno okruženje Food Truck Festivala savršeno je za fotkanje, a fotografkinja Mirna Marić će ti za vrijeme happy houra rado napraviti profilne fotografije.
Food Truck Festival osigurava vrhunsku klopu i cugu, popraćenu glazbenim programom. Sve to u prekrasnom okruženju Jaruna, pored Aquarius kluba. Na Facebook i Instagram profilu će se obavljivati neki od komada koji te čekaju na Jarunu, zato, obavezno baci oko!

 | Autor:

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0