Moda

Nikad nije kasno! 64 godine i 263 000 Instagram pratitelja!

Da su godine samo broj svakodnevno pokazuje Lyn Slater; ova dama u godinama obožava svoju sijedu kosu, ne skriva bore, ima fantastične modne kombinacije i stoji rame uz rame dvostruko mlađim blogericama

Njezino lice ti je poznato? Sigurno je, zato što si ga vidjela na plakatima diljem zemlje. Naime 64-godišnja Lyn je bila jedno od zaštitnih lica Mangove ljetne kampanje, te je stala rame uz rame slavnim svjetskim modelima. Po čemu je ov ipak vremešna dama toliko specifična da ju je veliki modni brand odlučio angažirati?

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Osim svojim fantastičnim modnim kombinacijama u kojima vlada savršena doza otmjenosti i trenda, odličnim fotografijama na kojima pozira s dvostrukom mlađim blogerima, te snažnom porukom koju šalje putem svoga bloga.

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Ova 64-godišnjakinja obožava svoju sijedu kosu, ponosi se svojim borama, a može poručiti i dvije, tri riječi beauty industriji koja uporno pokušava odvojiti mladenački i zreli make up i preparate: “Želim da me MAC vidi kao svog klasičnog kupaca, a ne da za mene smišljaju kozmetiku “za starije”. Složit ćemo se s ovom damom: zašto bi brendovi odlučivali stoji li ljubičasti ruž djevojci od 23 godine ili gospođi od 70?

 | Autor: Instagram Instagram

Blog i Instagram Lyn Slater zove se Accidental Icon, a predstavlja svaku ženu koja se ne boji biti drugačija, posebna, odvažna, te koja se ne boji pogleda i osude. Kako je sama poručila, ona nije poznata osoba niti nekakav celeb, ali zašto se njezin glas ne bi čuo? Internet je platforma za sve ljude, pa je društvene mreže kao poziv našla i Lyn. A da ne govorimo da njezin Instagram profil prati 263 000 pratitelja.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Ipak, u kreiranju svog modnog bloga Lyn nije sama. Pomaže joj Calvin Lom, njezin partner više od 20 godina. Kada je karijeru znanstvenika zamijenio onom fotografa rodila se ljubav prema street modi, i fotografiranju karizmatične Lyn Slater. Šarene bunde, cipele platforme, konstrukcijsko slaganje odjeće i sunčane naočale nevjerojatnih oblika daju Lyn Slater status cool modne ikone s kojom bismo rado popile kavu.

 | Autor: Instagram Instagram

“Ja nemam dvadeset, niti želim imati dvadeset. Ali sam cool, i tu sam gdje jesam”, poručuje ova nevjerojatna blogerica  koja je oduvijek lagano kršila norme. I to još dok je bila učenica u katoličkoj školi gdje su svi imali istu uniformu i jedino što si mogla dodati  | Autor: Instagram Instagram su medaljoni svetaca na uniformu. Lyn Slater je to shvatila doslovno; te je na uniformu “instalirala” remen, kravatu ili krunu od medaljona kako bi pokazala kao ipak nije kao svi. I nitko ništa nije mogao prigovoriti!

Možda vas zanima Baka-blogerica: Pika ima 51 godinu i nepogrešiv stil! Rubrika Moda Moda

Danas kada je i sama profesorica socijalnog rada, te komunicira s brojnim mlađim obožavateljima, Lyn zaključuje: “Za razliku od mog vremena kada su svi željeli izgledati isto, danas su mladi sve više svoji. Svatko želi biti drugačiji, ne utapaju se u masu”. A ni ti se draga Lyn ne uklapaš u standard i doista nam je drago zbog toga!

 | Autor: Instagram Instagram

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tigar

    Realno žena izgleda ko da ima 84 godine...