Moda
Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice… Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice… Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice… Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice… Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice… Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice… Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice… 1/15 Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice… Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice… Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice… Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice… Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice… Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice… Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice… Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo – ženstvene, vrckaste, štreberice…

Vogue nas podsjeća da budemo ono što jesmo

Prve Vogue naočale lansirane su 1973. godine i od tada do danas definiraju kozmopolitsku dušu žene koja nosi Vogue.

Živimo u svijetu koji daje preveliku važnost našem fizičkom izgledu, definirajući nas prema tradicionalnim standardima koje žene često pokušavaju oponašati kako bi se prepoznale i osjećale poštovanje. U hrabrom i smionom potezu, Vogue Eyewear odlučio je postaviti novu ideju o ljepoti koja nadilazi izglede, stereotipe i generalizacije.

 | Autor: Vogue Eyewear Vogue Eyewear

Prava ljepota je sloboda biti svoji, vaša stvarna "V-strana", "V" kao u Vogueu: osobni stil i način življenja i razmišljanje iz kutije bez pridržavanja unaprijed definiranih standarda. Ljepota pokazuje vlastite brojeve koji nisu vaš konfekcijski broj, nego one koje pokazuju talente koje svatko od nas posjeduje i njeguje tijekom vremena. Ljepota koja karakterizira svaku ženu na drugačiji način i upravo zbog toga čini ju jedinstvenom, pripisujući tom konceptu dublji i trajniji smisao.

 | Autor: Vogue Eyewear Vogue Eyewear

Nije važno izgleda li vaša kosa savršeno. Sve dok se zabavljate, jedina pravila o ljepoti koju trebate slijediti su ona koja dopuštaju vašoj osobnosti da sja.

 | Autor: Vogue Eyewear Vogue Eyewear

Nije riječ o boji vaših očiju, savršenom make-upu ili zavodničkom pogledu. Radi se o tome kako vidite svijet koji stvarno čini razliku
Zato jer vas Vogue inspirira i potiče da budete ono što jeste, ovo ljeto izaberite za sebe savršene modele. Možda ste klasičan tip, a možda želite i nešto potpuno drugačije. Izbor je samo na vama. 

Photo: Vogue Eyewear

Komentari 0