Moda

Vogue je proglasio najbolje odjevene žene u 2021. - ovih 12 je na listi

  • Tko je i što najbolje nosio u 2021. godini?
  • Modni časopis Vogue proglasio je 12 najbolje odjevenih žena u 2021. godini
  • Neke od njih su standardna imena koja viđamo već godinama na listama najbolje odjevenih, a ove godine se našlo i poneko novo ime

Ova godina zabilježila je neke prilično zanimljive modne momente. Neki od njih su nas na prvu oduševili, drugi nas zbunili, dok za neke nismo znali što se tu uopće događa - da, govorim o izdanju Kim Kardashian na ovogodišnjoj MET gali. No,  tko su žene koje nam konstantno donose modna izdanja koja pamtimo i postavljaju trendove? Ultimativni modni magazin Vogue izabrao je najbolje odjevene žene u 2021. godini.

Kate Moss

Moss je u 2021. ušla s ultimativnim modnim postignućem - na naslovnici britanskog Voguea. Godinu je nastavila u svom prepoznatljivom stilu - trapericama i odjelima, kožnim jaknama i košuljama. Kate je ultimativni modni pokazatelj da klasični komadi nikada ne izlaze iz stila, a ona na svaki stavi svoj boemski touch.

Lady Gaga

Pjevačica i glumica o kojoj se ove godine najviše priča, Lady Gaga definitivno zaslužuje titulu za najbolje iznošene kombinacije koje ne bi mogao nositi nitko osim nje. Ove godine počastila nas je s nekoliko glamuroznih outfita koje ćemo pamtiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Zendaya

Zendaya, koja je u 2021. napunila 21 godinu, ove godine je imala nekoliko ikonskih fashion momenata, a nas je najviše oduševila kričavo žutom haljinom na dodjeli CFDA nagrada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Možda vas zanima Billie Eillish kakvu ne poznajemo: u seksi rublju i plave kose pretvorila se u vamp tipa Scarlett Johannson Rubrika Stars Stars

Dua Lipa

Instagram je bio njezina modna pista, sve dok nije otvorila reviju Versacea s vlastitom pjesmom u pozadini i službeno ozvaničila svoj prijelaz s glazbe na modu. Kako sama kaže - izgledala je bolje nego ikada ove godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Rihanna

Teško da može proći godina bez kraljice stila na svim glavnim modnim listama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R I H A N N A (@ririgalbadd)

Jourdan Dunn

Britanski model Jourdan Dunn oduvijek je dobro nosila drski chick londonski look, no ove godine otišla je korak naprijed birajući elegantne, a upečatljive haljine kojima bi plijenila pažnju na svakom događaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn)

Isabelle Huppert

Ikona francuske kinematografije je ništa manje i ikona stila koja je rijetko kada marila za modna pravila i dopuštala da joj drugi govore što da stavlja na sebe, van filmskog seta, naravno. Njena misao vodilja - odjevaš sebe, ne tuđu ideju tebe. Očito joj autentičnost i vlastiti stil dobro pašu jer se i ove godine našla na Voguevoj listi najbolje odjevenih žena.

Angelina Jolie

Nitko ne nosi Versace kao Angelina Jolie - kaže Vogue. 

Zoë Kravitz

Zoëin najodvažniji look ove godine svakako je onaj s MET gale, a Vogue joj odaje priznanje za jednu od rijetkih zvijezdi sa sposobnosti prebacivanja između šik djevojke iz susjedstva u kraljicu seksipila i glamura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manners.nl (@mannersnl)

Cynthia Erivo

Britanska glumica i pjevačica Cynthia Erivo ostavi trag na svakom crvenom tepihu, a o svome stilu kaže kako je odjeća jednostavno produžetak onoga što je i priča koje može ispričati. Tako jednostavno, a inspirativno!

Gemma Chan

Gemma Chan i njezina stilistica Rebecca Corbin-Murray uvijek su na zadatku da postignu osobne rekorde u stilskim izdanjima, a ove godine su "zakucale" - ako je vjerovati riječima modne Bibilije - Voguea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gemma Chan (@gemmachan)

Nicola Coughlan

Zvijezda Brigertona u svoju knjižicu uspjeha može upisati ne samo one glumačke već i modne. Svojim odjevnim izborima ove godine je zaslužila dospijeti među Vogueovih veličanstvenih 12. 

 

 

Photo: None

Komentari 0