Moda 20. kolovoza 2015.

Vodimo te na "We Are Your Friends" film i after party

1/9

Bliži se dolazak najluđeg filma "We Are Your Friends". Dijelimo vam čak 10 pozivnica za premijeru filma u zagrebačkom Branimir Centru te after party u baru Johann Franck.

Osvoji karte za premijeru i party filma We Are Your Friends 

Blitz i Budi.IN ti daruju pozivnice za premijeru filma i veliki party "We Are Your Friends".

Što možeš osvojiti?

10x2 ulaznice

Kako do nagrade?

  • U periodu od 20. do 26. kolovoza odgovori na pitanje: "Kako je izgledao tvoj najbolji provod u životu?". Odgovore mogu dati samo registrirani korisnici ispod članka u komentarima, a pobjedu će odnijeti oni najkreativniji.
  • Pobjednike će odabrati žiri BudiIN-a i Blitza 27. kolovoza
  • Imena dobitnika, bit će objavljena na web adresi www.budi.in  27. kolovoza
  • Pravila nagradnog natječja možeš pročitati ovdje

 | Autor:

O filmu

Idućeg četvrtka u kina stiže film za sve ljubitelje elektronske glazbe, žestokih klubskih izlazaka i najboljih provoda u životu! Pokazat će vam gdje i kako nastaju hitovi elektronske glazbe, a odvest će vas i na najbolje partyje losanđeleskih klubova. Poznati DJ-i koji su surađivali na filmu su Nicky Romero, Dillon Francis i Alesso, koji je glumca Zaca Efrona (koji glumi glavnoga lika, DJ-a po imenu Cole Carter), kako bi se čim bolje uživio u ulogu, podučavao tajnama rada za DJ pultom. Radnja filma vrti se oko 23-godišnjeg Colea Cartera koji je upravo završio fakultet i suočava se s najvećom životnom dilemom — igrati na sigurno i odlučiti se za uredski “9-do-5” posao, ili slijediti svoj san i uložiti sve kako bi se kao DJ probio u nemilosrdnoj glazbenoj industriji. Što biste vi učinili? Osim u glazbi, cure će uživati i uz mišićavog Zaca Efrona, a dečki u atraktivnoj pojavi Emily Ratajkowski! Djevojku ste sigurno svi zapamtili jer se polugola zabavljala u spotu zaraznog hita Blurred Lines, a od tada joj je karijera strelovitom brzinom krenula prema gore

Spektakularna premijera filma We Are Your Friends održat će se u CineStar kinu u Branimir centru u četvrtak, 27. kolovoza u 20h, u organizaciji Blitz film i video distribucije, a nakon premijere očekuje vas najveći ljetni party na Trgu, u baru Johann Franck. Pozivnice vrijede za dvije osobe, a ulazak na premijeru bit će moguć samo ako ste na popisu gostiju. 

Komentari 0