Moda

Vodimo te na druženje s dizajnerima i poklanjamo ti njihove genijalne komade!

Maštaš o modnim komadim s potpisom naših domaćih dizajnera - i to eNVy Rooma, Ivana Alduka i LuLuCouture? Čitaj dalje

Za oko ti je zapeo dizajnerski komad, a ne znaš kako do njega? Mi znamo! DOVE i miss7 donose ti pravu modnu poslasticu, a sve u  suradnji s tri renomirana hrvatska dizajnera, modnim dvojcem eNVy Room-om, Ivanom Aldukom i LuLu Couture. Naime, samo za tebe svaki od njih priprema posebne limited edition komade uz koje možeš zasjati ovoga ljeta. I ne samo to, miss7 omogućiti će ti da zaviriš u modne radionice i doznaš cijeli radni proces nastajanja nove dizajnerske kolekcije. Koje materijale koriste, kako se stvaraju skice, na što posebno paze, koje trendove najavljuju te kako oni vide miss7 curu, otkriti ćemo ti u posebno pripremljenom videu. No tu priča ne staje. Nakon toga pred tobom je mali izazov – pripremili smo ti modni kviz znanja i brzine koji će te odvesti direktno u završni krug dizajnerskog nagradnog natječaja. Vas čak šest najsretnijih dobiti će pozivnicu za druženje s dizajnerima na kojem ćeš ih moći pitati što god poželiš. A onda te samo jedna mali korak (kojeg ti još nećemo otkriti) dijeli do osvajanja limited edition komada s potpisima eNVy Rooma, Alduka i LuLu Couture. Spremna? Još samo pročitaj što ti poručuju sami dizajneri: 

ENVY ROOM

"Baš se veselimo vidjeti kakvo je modno znanje missica, a još se više veselimo upoznati ih na druženju!"

 | Autor:

IVAN ALDUK

"Radujem se odazivu miss7 čitateljica i jako me zanima kako će se snaći u izazovu te hoće li svojim profilom odgovarati Alduk ženi."

 | Autor:

LULU COUTURE

"Volim modne izazove, uostalom moda je kao takva jedan veliki izazov tako da sam uvjerena da ćemo se svi dobro zabaviti na druženju koje ste nam spremile vi missice i vaš partner Dove."

 

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0