Moda
1/25

Vladaju upečatljivi ukrasi za kosu

Statement komadi nakita već par sezona vladaju modnim pistama, crvenim tepihom i high street trgovinama. U prvom planu su bile velike i šarene ogrlice. No, u posljednje vrijeme fokus se prebacio na kosu koju ukrašavaju razni oblici nakita.

 | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Doug Peters/Press Association/PIXSELL Zvijezde vole eksperimentirati i često za pojavljivanje na crvenom tepihu ostavljaju klasične komade nakita sa strane, a biraju upečatljive ukrase za kosu. Veliki cvjetovi, trakice, obruči, mašne, biseri i neobični detalji za pojedine frizure osvježile su red carpet look. Inspirirajte se najdražim zvijezdama!

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Retro romantičan look

Zooey Deschanel je poznata po svom razigranom retro stilu, a njega prakticira i kad je nakit u pitanju. Često je možemo vidjeti s upečatljivim komadima s kojima dodatno ukrašava svoju frizuru. Pjevačica Paloma Faith voli plijeniti pozornost svojim modnim kombinacijama, a teatralni i pomalo dramatični ukrasi za kosu, njen su čest odabir. Sienna Miller voli romantiku te stoga bira trakicu ukrašenu cvjetovima.

 | Autor: Davorin Višnjić/PIXSELL, PR Davorin Višnjić/PIXSELL, PR Retro ukrasi su već par sezona aktualni, a posebno su popularne velike mašne i cvjetovi raznih boja. Poslužiti vam može najdraža marama koju ćete zavezati u mašnu. U trgovinama možete pronaći gotove ukrase, a prevladavaju oni s uzorkom. Cvjetovi se nose na razne načine – uz romantične stylinge, ali i uz festivalske i hippy kombinacije. Birajte ukosnice u obliku cvjetića, obruče ili pak trakice za kosu. Ako posebno volite cvjetove, nanižite različite ukosnice i napravite sami svoj vijenac, ukrasite punđu ili rep.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Dodatni ukrasi za frizuru

Frizure poput punđi i konjskog repa u posljednje vrijeme se dodatno ukrašavaju. Katy Perry je odabrala svjetlucavo kamenje koje prati korijen konjskog repa. Sličnu frizuru možete postići ranim ukosnicama, ali i trakicama koje su dodatno ukrašene. Highstreet brendovi nude i metalne okvire/narukvice koje jednostavno stavite oko korijena vašeg repa.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Allison Williams je na crvenom tepihu pozornost plijenila upravo s neobičnim ukrasom oko svoje punđe. Ova jednostavna frizura se na taj način pretvara u eye catcher. Možda se na prvu čini komplicirana i da vam je potreban poseban nakit za to, no pomno promatranje pokazuje suprotno.

 | Autor: Davorin Višnjić/PIXSELL, PR Davorin Višnjić/PIXSELL, PR Veliki ukrasi pričvršćeni su ukosnicama uz frizuru, što veoma jednostavno možete napraviti sami. Najjednostavniji način je da frizuru ukrasite ukosnicama koje na sebi imaju dodatne detalje.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Iz mode nikad ne izlaze obruči, a ove sezone vladaju tanki i metalni koji na sebi imaju dodatne ukrase. Posebno se ističu oni s motivima proljeća, no ne iznenađuje s obzirom na sezonu koja nas očekuje.

 | Autor: Danijel Berković, Davorin Višnjić/PIXSELL Danijel Berković, Davorin Višnjić/PIXSELL U galeriji detaljnije pogledajte ukrase za kosu iz hrvatskih trgovina...

Photo: Davorin Višnjić/PIXSELL, PR

Komentari 0