Moda
1/16

Vjesnici proljeća: U ASOS su stigle nove cipele

Brand kojem se uvike vraćamo kada su u pitanju posebne i chic cipele dobio je u ponudi sasvim nove komade koji nagoviještaju prolješta

Svi koji vole modu vole osvježiti svoj izgled u skladu s trendovima koje predlaže nova sezona. A postoji li bolji način za brzu promjenu looka od para novih cipela? Trendovi se ionako najznačajnije iz sezone u sezonu mijenjaju baš u cipelama i možda torbama, koje je ionako uvijek poželjno i što bolje upariti. Pravi par cipela može podići vaš outfit u sekundi, a jedan brend kojemu se najčešće obraćamo kada su u pitanju posebne cipele, ASOS, upravo je obogatio svoju ponudu sa novom obućom za nadolazeću sezonu.Od baršunastih do onih s resicama ili u metalik bojama, bilo bi šteta ne priuštiti si bar jedan chic par, jer nema većeg uzbuđenja od novih cipela.

via GIPHY

Sudeći prema ponudi web shopa, izgleda da novi trendovi nalažu niže potpetice, koje izgledaju i jako udobno, samo trebate odabrati koje će bolje podignuti vaš poslovni outfit. Među ravnim modelima vidljiv je utjecaj sedamdesetih, no čini se da su glavni adut na cipelama u nadolazećoj sezoni - konopci i to na štiklama, sandalama, čizmama... Pogledajte najbolje modele iz nove ponude na ASOS-u i s još većim nestrpljenjem iščekujte toplije dane.

Photo: asos

Komentari 0