Moda

Vjenčanje u planu? Pronašli smo super cipele za mladenke do 300 kuna

Poznato je da je ljetna sezona najpopularnija sezona vjenčanja, a bez obzira na to jesi li mladenka ili gošća - ove će te cipele za vjenčanje oduševiti

Tko je rekao da mladenka mora nositi bijele cipele? Ako već nije u pitanju tvoje, sigurno si gošća/kuma/djeveruša/pratnja na barem jednom vjenčanju u ljetnim mjesecima. Na sreću, cipele su jedan dio svadbenog outfita koji ćeš nevjerojatno lako pronaći i u high-street trgovinama.

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Zara (300 kuna), H&M (25 eura), Zara (300 kuna)

Kako bismo ti olakšali barem jedan dio pripreme za vjenčanje, bacili smo se u potragu za fenomenalnim komadima iz nekih naših omiljenih trgovina te po prihvatljivim cijenama pronašli odlične ulove koje ćeš obožavati.

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: New Look (35 eura), H&M srebrne sandale (40 eura), H&M roze natikače (30 eura)

Uz vjenčanicu možeš kombinirati sve metalik i neutralne tonove, a s obzirom na toplu sezonu, sandale i otvorene cipele velik su nam osobni favorit.

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Zara (180 kuna), H&M (20 eura), Bershka (180 kuna)

Također, odabereš li sandale s blok petom ili debljom platformom, duže ćeš i lakše plesati kroz cijelu večer, a zbog toga nikako neće patiti ni tvoja modna kombinacija.

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: H&M (25 eura), Stradivarius (250 kuna), Zara štikle (300 kuna), Mango platforme (300 kuna), H&M roze sandale (40 eura)

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Promo

Komentari 0