Moda 06. svibnja 2016.

Vjenčanice za svaki tip tijela: Koja će vam najbolje stajati

arhiva.

Postoji veliki broj vjenčanica na tržištu, i skoro svaka je prelijepa, ali odabir prave nije nimalo lak. Veoma je važno odabrati haljinu koja odgovara obliku vašeg tijela i koja naglašava vaše atribute, a prikriva nedostatke.

Donosimo vam nekoliko savjeta kako biste odabrali vjenčanicu za vašu figuru. Ipak, zapamtite, važno je da isprobate i drugačije modele i krojeve jer se nikada ne zna kada ćete naleteti na onu pravu.

 | Autor: arhiva arhiva

Ako imate uska ramena, potražite vjenčanicu sa spuštenim rukavima i otvorenim ramenima i vratom. Na taj način vaša ramena izgledatće šire. Sa druge strane, ukoliko imate široka ramena izbjegavajte ovakav kroj.

Da naglasite svoju figuru pješčanog sata, odaberite vjenčanicu takozvanog “sirena” kroja. Ako želite da prikrijete kukove, savršeno će vam pristajati vjenčanica klasičnog “A” kroja koja se širi od struka. Za one koji imaju ravnu figuru najbolje su balske vjenčanice i one koje naglašavaju dio oko struka. To možete postići i tako što ćete vjenčanicu ukrasiti mašnom ili remenom.

Komentari 0